igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zależy do czego używasz komputera. Do gier x2 545 byłby najlepszy z nich. I spróbuj odblokować rdzenie. Sorki ale za bardzo nie wiem co to znaczy odblokować rdzenie i jak to sie robi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 W biosie masz ACC. Dajesz na AUTO i masz szanse na odblokowanie dodatkowych 2 rdzeni. Zależy to od proca jakiego się trafi. Może być stabilny lub nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 To ten procesor jest ilo rdzeniowy wkońcu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 2 rdzenie włączone i 2 wyłączone. 2 na 100% sprawne. Pozostałe mogą być sprawne lub nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 To są Athlony/Phenomy z zablokowanymi rdzeniami. Jeśli trafisz na dobrą sztuke możesz mieć procesor czterordzeniowy w cenie dwurdzeniowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ile jest szans że jest sprawne??:D:D czy jest bardzo zwiększona wydajnośc jak są sprawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Szans nie da sie określić. Wydajność na poziomie x4 945. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 A był wogóle tu na forum taki przypadek że sie odblokowały?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Trochę było. Poczytaj tematy o Phenom II, Athlon II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Słuchajcie ostatnie pytanie :D pokażcie mi procesor najdroższy i najlepszy na jaki moge rozszerzyć przy tej płycie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 x4 965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Gigabyte M720-US3 /nForce 720d, DDR-1066/ Tacens Aquilo (bez zasilacza) AMD Athlon II X3 425 /2.7GHz, 1.5MB, 95W Dobra to słuchajcie bezie ok to co wam podałem u góry bo już nie będzie mozna sie wycofać bo zaraz kupuje i czy gta4 mi bez zacinki pójdzie na średnich a może pogram sobie nawet na pełnych?? Czyli tak Zasilacz Amacrox 450pnf Grafika 9600gt zotac 512mb Procesor X3 425 Pamięc ram 2gb 600 Obudowa Tracens aquilo Dysk twardy 120gb Może jeszcze coś dokupić ?? Edytowane 30 Grudnia 2009 przez igalex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Według mnie A770DE+ jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Według mnie A770DE+ jest lepsza. Mógłbyś wymienić mniej więcej co ma lepszego bo słyszałem że asrock to nie za dobra firma a nie chce kupywać kota w worku :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Może i lepsza ale ja też nie mam przekonania do Asrocków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Teraz robią lepsze płyty niż kiedyś. Dobre OC, posiada ACC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Teraz robią lepsze płyty niż kiedyś. Dobre OC, posiada ACC. co to jest to acc i czy z tą konfiguracją co podałem gta mi będzie na full chodzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) ACC pozwala odblokować rdzenie lub cache. Edytowane 30 Grudnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na full to zapomnij. Musiałbyś mieć co najmniej podkręconego x4 620 + HD4890 / GTX275 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 To w takim razie co brać wypowiedzcie sie ostatecznie bo już nie wiem asRocka czy gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Asrock będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Ma jeszcze pytanko co by było lepsze od tego zestawu zakupić XP czy windows7 chciałbym aby nie było dużej różnicy wydajnościowej dokupiłem do tego wszystkiego jeszcze 1gb ramu Procesor AMD Athlon II X3 425 /2.7GHz Pamięc 3gb 667Mhz Grafika 9600gt Edytowane 1 Stycznia 2010 przez igalex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Windows 7 zdecydowanie. Nie ma po co kupować XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Windows 7 zdecydowanie. Nie ma po co kupować XP. Acha rozumiem a nie odczuje spowolnienia w grach bo kolega mi mówił że przy tej konfiguracji to odczuje znaczące spowolnienie w gta4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...