Skocz do zawartości
fuxmen

odnośnie głośników

Rekomendowane odpowiedzi

co myślicie o tych głośnikach

http://sklep.barwkomp.pl/opisP.php?kodprod...od=GLSAMSMS5100

i czy do takiego zestawu potrzeba zwykłą kartę dźwiękową czy jakąś sound blaster 5.1 ???

bo kolega ma zintegrowaną na płycie i nie wie czy dobrze będzie dawać te głośniki???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy jak zdefiniujesz bas :) Ja mam wlasnej roboty subwoofer z 30cm glosnikiem i obudowa 250l :twisted: no i moge stwierdzic ze ten sub ma bas :) Patrzac na ten zestawic to smiem watpic czy on ma bas, ale to kwestia gustu. Dla kogos kto sie nie spotkal ze sprzetem nieco lepszym to napewno bedzie zadowolony nawet z takiego malego zestawiku.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja smiem twierdzic ze wiekszosc podstawkowych 50W kolumienek zniszczy ten zestaw w zakresie basu i dynamiki niema co sie oszukiwac.... ja bym najpierw posluchal jak to gra i dopiero kupil..sprzetu muzycznego niekupuje sie patrzac na sam wyglad i parametry.tu najwazniejsze jest brzmienie.. a co ja moge pwiedziec o takich trzeszczach za 200pln ze to niebedzie sie nadawalo do sluchania swiderskich promyczkow..ale do gier sie nadaje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy np do słucahnia muzy mój kolega dużo nie słucha to wydolą bo chciałby zeby mu coś lepiej grało  

?????

a czy to ma basy???

Mem te SAMSUNGI juz 1,5 roku i grala naprawde ladnie.

Bass jest bardzo dobry - doniosly.

Najlepiej Subwoofer postawic na ziemi, wtedy ladnie gra.

SAtellitki tez wymiataja calkiem przyzwoicie.

Posiadaja regulacje bassow trbli oraz glosnosci.

A takze wlacznik zasilania.

Powiem Ci, ze jak dam na fulla Volume w glosnikach i fulla w Windzie to sasiad sie lekko wkurza :)

Daja rowno.

Bardzo dobre glosniki za dobra cene

Acha subik jest drewniany.

Dosc ciezki.

Glosnik basowy w moich ma 15W

Satelitek nie rozbieralem

Da sie sciagnac maskownice z glosnikow

Fajnie bez wygladaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy jak zdefiniujesz bas :) Ja mam wlasnej roboty subwoofer z 30cm glosnikiem i obudowa 250l  :twisted:  no i moge stwierdzic ze ten sub ma bas :) Patrzac na ten zestawic to smiem watpic czy on ma bas, ale to kwestia gustu. Dla kogos kto sie nie spotkal ze sprzetem nieco lepszym to napewno bedzie zadowolony nawet z takiego malego zestawiku.

Pozdro

Dexter

Sub wcale nie jest taki maly.

Wiekszy niz w Inspire 4400

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz napewno ja z nim pojadę i zobaczymy jak to gra bo w ciemno to sobie można....

a według mnie to nawet 20 W kolumny przebiją ten zestaw i to o sporo ale chodzi o to że chce mmiec jakieś głośniki a nie stać go na wierzę a pozatym widziałęm u kolegi zestaw creative 5.1 i subwafer wielkości może 25*25*25 dawał jak młotkiem więc grać to powinno nawet nawet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a co ja moge pwiedziec o takich trzeszczach za 200pln ze to niebedzie sie nadawalo do sluchania swiderskich promyczkow..ale do gier sie nadaje  :wink:

do grania to lepiej zakupic jakies sluchawki niezle sa Sennheiser'y - wymiota ten zestawik w kat :twisted: zreszta nie tylko ten ale wiekszosc tych trzeszczykow komputerowych do 1000zl tyle ze za 200zl to mozna kupic co najwyzej HD-477 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz napewno ja z nim pojadę i zobaczymy jak to gra bo w ciemno to sobie można....

a według mnie to nawet 20 W kolumny przebiją ten zestaw i to o sporo ale chodzi o to że chce mmiec jakieś głośniki a nie stać go na wierzę a pozatym widziałęm u kolegi zestaw creative 5.1 i subwafer wielkości może 25*25*25 dawał jak młotkiem więc grać to powinno nawet nawet

No mam akurat 20W kolumny w domu na tyle

Drewniane AIWY od mini wiezy

i za cholere pod wzgledem dynamiki i bassu nie dorownuja temu zestawowi SAMSUNGA.

Te glosniki to jedne z najlepsze glosniki 2.1 do 200zl

Zadne MediaTechy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>..e wynazlazki im nie dorownuja

Wiezcie mi zanim je kupilem odluchalem chyba ze 12 zestawow 2.1, ten gral najlepiej i mial najlepszy bass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba sie zdecyduję na tego sasmsunga 2.1 z autiopsji spidermana wynika że są niezłe więc zdam sie na niego

Ma je dosc dlugo i wierz mi nigdy ich nie zamienie na zadne Creativy 4.1 :P

Jak juz na cos to na Z560 Logitecha z THX :)

Ale cena nnarazie odstrasza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie dzięki juz dzwoniłem do kolegi i mó powiedziałem o tym

kupuje jak najszybciej tylko poszuka w mieście jak najtaniej

wielkie dzięki spiderman

fajnie że znalażł się ktoś kto ma te głośniki

a co do tych głośników 20 W to nieźle jak je przebijają

ale ja nie mam sie co martwić że mnie przebije bo mam 50 watowe i na ziemi tak dają ze kur... takie basy że po chwili głośnego słuchania łeb boli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...