fuxmen Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 co myślicie o tych głośnikach http://sklep.barwkomp.pl/opisP.php?kodprod...od=GLSAMSMS5100 i czy do takiego zestawu potrzeba zwykłą kartę dźwiękową czy jakąś sound blaster 5.1 ??? bo kolega ma zintegrowaną na płycie i nie wie czy dobrze będzie dawać te głośniki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Do grania powinny wystarczyc. A co do karty to spoko sie nadaje taka zintegrowana na plycie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a czy np do słucahnia muzy mój kolega dużo nie słucha to wydolą bo chciałby zeby mu coś lepiej grało ????? a czy to ma basy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 To zalezy jak zdefiniujesz bas :) Ja mam wlasnej roboty subwoofer z 30cm glosnikiem i obudowa 250l :twisted: no i moge stwierdzic ze ten sub ma bas :) Patrzac na ten zestawic to smiem watpic czy on ma bas, ale to kwestia gustu. Dla kogos kto sie nie spotkal ze sprzetem nieco lepszym to napewno bedzie zadowolony nawet z takiego malego zestawiku. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 czyli jemu wydoli no to dzięki głównie chodziło mi o to czy pod kartę podejdzie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja smiem twierdzic ze wiekszosc podstawkowych 50W kolumienek zniszczy ten zestaw w zakresie basu i dynamiki niema co sie oszukiwac.... ja bym najpierw posluchal jak to gra i dopiero kupil..sprzetu muzycznego niekupuje sie patrzac na sam wyglad i parametry.tu najwazniejsze jest brzmienie.. a co ja moge pwiedziec o takich trzeszczach za 200pln ze to niebedzie sie nadawalo do sluchania swiderskich promyczkow..ale do gier sie nadaje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a czy np do słucahnia muzy mój kolega dużo nie słucha to wydolą bo chciałby zeby mu coś lepiej grało ????? a czy to ma basy??? Mem te SAMSUNGI juz 1,5 roku i grala naprawde ladnie. Bass jest bardzo dobry - doniosly. Najlepiej Subwoofer postawic na ziemi, wtedy ladnie gra. SAtellitki tez wymiataja calkiem przyzwoicie. Posiadaja regulacje bassow trbli oraz glosnosci. A takze wlacznik zasilania. Powiem Ci, ze jak dam na fulla Volume w glosnikach i fulla w Windzie to sasiad sie lekko wkurza :) Daja rowno. Bardzo dobre glosniki za dobra cene Acha subik jest drewniany. Dosc ciezki. Glosnik basowy w moich ma 15W Satelitek nie rozbieralem Da sie sciagnac maskownice z glosnikow Fajnie bez wygladaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 To zalezy jak zdefiniujesz bas :) Ja mam wlasnej roboty subwoofer z 30cm glosnikiem i obudowa 250l :twisted: no i moge stwierdzic ze ten sub ma bas :) Patrzac na ten zestawic to smiem watpic czy on ma bas, ale to kwestia gustu. Dla kogos kto sie nie spotkal ze sprzetem nieco lepszym to napewno bedzie zadowolony nawet z takiego malego zestawiku. Pozdro Dexter Sub wcale nie jest taki maly. Wiekszy niz w Inspire 4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wiesz napewno ja z nim pojadę i zobaczymy jak to gra bo w ciemno to sobie można.... a według mnie to nawet 20 W kolumny przebiją ten zestaw i to o sporo ale chodzi o to że chce mmiec jakieś głośniki a nie stać go na wierzę a pozatym widziałęm u kolegi zestaw creative 5.1 i subwafer wielkości może 25*25*25 dawał jak młotkiem więc grać to powinno nawet nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ... a co ja moge pwiedziec o takich trzeszczach za 200pln ze to niebedzie sie nadawalo do sluchania swiderskich promyczkow..ale do gier sie nadaje :wink: do grania to lepiej zakupic jakies sluchawki niezle sa Sennheiser'y - wymiota ten zestawik w kat :twisted: zreszta nie tylko ten ale wiekszosc tych trzeszczykow komputerowych do 1000zl tyle ze za 200zl to mozna kupic co najwyzej HD-477 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 chyba sie zdecyduję na tego sasmsunga 2.1 z autiopsji spidermana wynika że są niezłe więc zdam sie na niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wiesz napewno ja z nim pojadę i zobaczymy jak to gra bo w ciemno to sobie można.... a według mnie to nawet 20 W kolumny przebiją ten zestaw i to o sporo ale chodzi o to że chce mmiec jakieś głośniki a nie stać go na wierzę a pozatym widziałęm u kolegi zestaw creative 5.1 i subwafer wielkości może 25*25*25 dawał jak młotkiem więc grać to powinno nawet nawet No mam akurat 20W kolumny w domu na tyle Drewniane AIWY od mini wiezy i za cholere pod wzgledem dynamiki i bassu nie dorownuja temu zestawowi SAMSUNGA. Te glosniki to jedne z najlepsze glosniki 2.1 do 200zl Zadne MediaTechy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>..e wynazlazki im nie dorownuja Wiezcie mi zanim je kupilem odluchalem chyba ze 12 zestawow 2.1, ten gral najlepiej i mial najlepszy bass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 chyba sie zdecyduję na tego sasmsunga 2.1 z autiopsji spidermana wynika że są niezłe więc zdam sie na niegoMa je dosc dlugo i wierz mi nigdy ich nie zamienie na zadne Creativy 4.1 :P Jak juz na cos to na Z560 Logitecha z THX :) Ale cena nnarazie odstrasza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wielkie dzięki juz dzwoniłem do kolegi i mó powiedziałem o tym kupuje jak najszybciej tylko poszuka w mieście jak najtaniej wielkie dzięki spiderman fajnie że znalażł się ktoś kto ma te głośniki a co do tych głośników 20 W to nieźle jak je przebijają ale ja nie mam sie co martwić że mnie przebije bo mam 50 watowe i na ziemi tak dają ze kur... takie basy że po chwili głośnego słuchania łeb boli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...