laryzbyszko Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam. Jako, że jestem cichofilem postanowiłem zainteresować się WC. Jako, że akurat na tej części hardware'u się kompletnie nie znam, prosiłbym was o pomoc w wyborze jakiegoś chłodzenia wodnego dla tych części mojego proca. Chciałbym również, żeby ten zakup nie pogrążył mnie finansowo, dlatego myślałem o jakimś gotowcu+blok na GPU. Czy to będzie OK. Jakbyście mogli to dajcie linki do wszytskiego co jest potrzebne. Części mogą być urzywane. Koszt całkowity do 500 zł (chyba, że się nie da, to podajcie najtańszą propozycję) Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 urzywane :damage_wall: :damage_wall: Poszukaj zestawow MNP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Z mojej strony: Black Water Advanced 122 - 70PLN Black Water Silent Pump 12V - 99PLN Black Water GTX CPU Block - 109PLN Swiftech MCW60-R Rev.2 - 169PLN 4870/4890 lub 4870 w zależności od wersji - 10-20PLN 4x Feser złączka prosta NK10 G1/4 - 39,60PLN Przewód do paliwa 10/11-14 - 5pln za 2 metry I zestaw gotowy. Bloczek CPU spokojnie starczy, na chłodnicę 2x zephyr 120mm @7V, na grafę możesz dokupić najtańsze radiatorki na RAM (około 10pln), pompka też wystarczy. Budżet trochę naciągnięty ale używki złapiesz sporo taniej ;) Edytowane 31 Grudnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...