igalex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam mam problem ponieważ zakupiłem sobie płyte ASROCK A770DE+ Mam 2x1gb good ram 667Mhz Czy moge zakupić sobie taki ram i czy bedzie mi dobrze działał?? http://www.yalu.pl/index.php?action=product&pid=2918 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Będzie działał ale nie będziesz miał dual channelu. Poza tym są lepsze kości i bardziej opłacalna byłaby zmiana na 2x2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Będzie działał ale nie będziesz miał dual channelu. Poza tym są lepsze kości i bardziej opłacalna byłaby zmiana na 2x2GB. Mam pytanie a lepiej do tych pamięci brać 667 czy 800 bo nie wiem co będzie szybciej chodzic i czy zauważe dużą róznice jak będzie 3gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odczujesz różnicę po dołożeniu RAMu. W przypadku włożenia 800 domyślnie zwolni do prędkości wolniejszych modułów, jeżeli na to pozwolą to możesz próbować ręcznie ustawić wyższe taktowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 A czy będzie różnica jak wezme good ram a samsunga?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 W normalnym użytkowaniu jeżeli będą takiej samej specyfikacji? Nie. Chyba, że płyta główna nie współpracuje poprawnie z pamięciami którejś z firm. Ale wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igalex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Acha ok rozwiałeś moje wszelkie wątpliwosci czyli biore samsunga dzięki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...