Raptor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Pierwszy screener chyba - jeszcze nie widziałem - na razie sampla ściagam z serwa :( ÚÄÄ ESOTERiC PROUDLY PRESENTS ÄÄż ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄż ł Matrix Reloaded ł ŔÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄŮ łŻł Release Date: 05/14/2003 ł Source: Telesync ł®ł ł ł Theatre Date: 05/15/2003 ł Runtime: 138 minutes ł ł ł ł DVD Date: unknown ł Subtitles: none ł ł ł ĂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ::ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄĹÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄ::ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ł ł ł IMDB ID: 0234215 ł Format: VCD 2.0 ł ł ł ł IMDB Rating: ../10 ł CD Archives: eso-mxr?.rxx ł ł ł ł Genre: Sci-Fi/Action/Thriller ł CD1:49x15mb CD1:44x15mb ł ł ł ł MPAA Rating: R ł Aspect Ratio: 352x288 ł ł ł ł Bitrate: 1150kbit CBR ł Audio: 224kbit Stereo ł ł ł ŔÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄŮ ł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 premiera za kilka dni, lepiej najpierw w kinie obejrzec. imo po co sobie psuc zabawe teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 nuked - people fucking in the front :lol: czy jakos tak to szlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 tymbardziej, ze to kinowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 skompresowali nieźle - gdyby nie szumy (dźwięk) i jak to w kinówkach problemy z jasnością (tutaj troche za ciemny obraz momentami) to na telewizorze można by ogladać - ale tydzień to chyba poczekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Nieeee, takiego filmu NIE MOŻNA oglądać na kompie... Tymbardziej w wersji "kinowej".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Nieeee, takiego filmu NIE MOŻNA oglądać na kompie... Tymbardziej w wersji "kinowej"....ja nie oglądałem - tylko sampla looknąłem żęby zobaczyć jaka kopia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Wlasnie przed chwila wrocilem z kina. Nie Sciagajcie z neta :!: . Musicie to zobaczyc na duzym ekranie. Poprostu tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja tez chce tak jak Ty ..... chlip, chlip..... u nas dopiero za tydzien premiera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 najpierw do kina, ale sciagnac i tak trzeba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nakompie to jest MUST HAVE! A do kina to mozna z laska sie wybrac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 premiera za kilka dni, lepiej najpierw w kinie obejrzec. imo po co sobie psuc zabawe teraz.dokladnie, teraz na sieci beda tylko kiepskie kinowki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 wlasnie z kina wrocilem dla mnie byl super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 polecam najpierw w kinie obejzec naprawde nie bedziecie zalowac kasy co na kino wydacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 a gdzie mieszkasz?? stany ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 pod chicago w takiej miejscowosci co sie Sh zaczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 w filmie wystepuje nawet linux albo raczej unix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Wy w stanach to macie dobrze ..... ja tez chce juz sobie ogladnac:!: ale i tak czekam az wyjdzie w kinach :) dopiero potem odpale se na kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 U mnie tez juz graja :P Ale ja dpiero w niedziele ide :( Doczekac sie nie moge! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 W piatek weszlo, ale nie wiem kiedy pojde, mam nadzieje ze sa jeszcze miejsca na niedziele:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nawet dobre to jak na kinowke, u mnie w city bedzie pewnie za dwa miechy wiec wybiore sie w przyszlym tygodniu do multikina w bydzi. a do tej wersji albo do zupelnie innej wie ktos gdzie znajde jakiekolwiek polskie napisy????? a w kinie to zawsze jest lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zna ktos link skad mozna go zassac????? bardzo chetnie wymienie sie linkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...