Adam71 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mam od wielu lat taką obudowę Antec P160 : http://techreport.com/articles.x/6640/1 Cała z aluminium. Podobają mi się odbudowy czarne i najlepiej z oknem pleksi . I mam dylemat czy warto zmienić tą obudowe na coś nowszego czy to jest jak Rolls Royce i nie znajdę nic lepszego ? Bo troszkę mi sie znudziła ;-) I za ile mogę ją sprzedać - jak sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Sprzedasz za tyle za ile ktoś będzie chciał ją kupić.Wszystko zależy od tego w jakim jest stanie wizualnym.Czy jest porysowana ,ma jakieś przebarwienia itd. Zrób zdjęcia(jak najdokładniej przedstawiające jej stan rzeczywisty) i rzuć na Alledrogo.Wycena sama się zrobi.Jeśli wszystko z nią ok to 100 zł na pewno przekroczysz ale czy dojdzie do 200 to już raczej mało prawdopodobne. Inna sprawa ,że to naprawdę fajna obudowa.Jak chcesz zmian to sam je zrób.Po pierwsze rozmontuj i oddaj do lakierni proszkowej(czarny mat będzie optymalny).Koszt w zależności od miasta od 50-100 zł(szukaj jak najtaniej).Okno to też nie problem.Zaplanuj tylko jego kształt a co do cięcia to możliwości jest multum.Cięcie wodą,laserem,plotery, druciarki itd.Firm w swoim mieście musisz poszukać sam.Koszt w zależności od użytej metody od 40 zł.Każda z tych metod zapewni odpowiednią precyzję. Edytowane 1 Stycznia 2010 przez demczog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...