Michuya Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 A więc tak, crash wyskakuje hmm... różnie raz na dzień/2 razy czasem... Nie wiem jak temu zapobiec... Z tego co jedynie wiem to jest to problem z dźwiękiem (kamerką/kartą dźwiękową?) Poniżej podaje zdjęcie z niebieskiego ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Spróbuj usunąć sterowniki i sprawdź, czy wciąż będzie problem występował. A tak btw, to zajrzyj do przyklejonych tematów - masz tam BSOD'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuya Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Sterowniki już reinstalowałem, a od kamerki aktualizowałem po reinstalce i dalej to samo... Jedynie czego nie zrobiłem to aktualizacji sterów od dźwiękówki, bo miałem potem problemy z dźwiękiem (może nie zainstalowałem to co trzeba) i nie zaktualizowałem biosu... Może to by pomogło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Może - zawsze warto spróbować. A w moim powyższym poście chodziło o to, żebyś w ogóle usunął sterowniki, a nie je reinstalował. Ew. wyłącz urządzenie w Menedżerze Urządzeń i sprawdź, czy nadal będą problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuya Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na 99% jest to wina kamerki (poczytalem na googlach i nieliczni też mieli ten problem i pisali, że to wina kamerki logitecha). Mógłbym się upewnić wyłączając kamerkę, ale wtedy mikro nie bd miał, a ciągle siedzę na skypie. Spróbuje zaktualizować bios, a jak to nie pomoże to się odezwę ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy1217 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 hmm a masz SP1? bo widzę w podpisie, że na Viście działasz :) może go pobierz (jeśli nie masz) a jak nie to zmień windę najlepiej jeśli jest to niezbędne narzędzie, albo jakieś stery wyszukaj nowsze na stronie Logitecha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...