Strongmen Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Potrzebuje program do o/c CPU - lapika acer 7738G ewentualnie dzialajacego pll-a do setFSB laptop na Intelu PM45 - mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnok44 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zajrzałem do service manuala i z niego wynika ze pll to ICS9lprs365bklft. Więc probój ICS9LPRS365BGLF z SetFsb bo chyba taki tam jest dostępny. Zreszta jak widze ten sam pll jest w 7730g wiec moze działać. Jesli jednak nie to prawdopodobnie TME na pll jest aktywowane przeciwdzilajace oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 dzieki wielkie - obadam to niezwlocznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witajta :) Szukam od godziny odpowiedniego PPL'a do mojego lapka, ale coś bezskutecznie... Posiadam HP Pavilion DV6-1306ew na PM45 i miałem nadzieje ze ten pll zadziała ... w sumie to getfsb pokazało w miarę dobrze ale już próba zwiększenia o 5mhz (oczywiście procek na najniższym fid czyli 6x) zaowocowała czarnym ekranem :sad: Jakby ktoś przypadkiem znalazł info jaki pll zadziała to będę bardzo happy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnok44 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zajrzyj na strone: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=393027 Jest tam opisane oc podobnego lapka DV6 i kilku innych może jakoś ci to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...