McBenner Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Taka reklame zrobiliscie koledze haszydowi, ze teraz jego zasilacze chodza za 86 zł i wiecej. Przeciez taka cena za zasilacz naprawiany (nie nowy w kazdym badz razie) to istne kuriozum. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13077477 Teraz to ja juz chyba nigdy nie kupie sobie zasilacza, a to wszystko dzieki wam/przez was. No nic, chyba nie pozostaje nic jak cierpliwie czekac na spadek cen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Nie panikuj, była okazja to każdy kupował :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Nadal to jest okazja masz możliwośc kupić bardzo dobry zasilacz poniżej 100zł. Jaki następny jest warty polecenia chyba dopiero 300W Enlighta. Nie wspomne o Hunt Key bo jak dla mnie są troche przereklamowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Ale po co nowy topic do tych zasilaczy to ja naprwade nie rozumiem. Przeciez juz jest kilka ktore sie ciagna niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...