VIRU$ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Witam, czy jest jakaś szansa na zdjęcie hasła admina z biosa w tym dellu. Po lizing-owy z Francji. Chcę w biosie parę zbędnych rzeczy wyłączyć ale mam kłódkę i hasło. Słyszałem że serwice tagu idzie coś wygenerować. A i jaki ram dokupić abym maił 1 gb mam 512 w tej chwili. Ico bedzie lepszym rozwiązaniem dokładka 512 czy wymiana na 1 kość 1gb. Ten laptop nie ma portu com, cz z tym: pmcia na com dam radę mieć 100 coma. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://blog.maccarocks.com/2009/10/01/clea...on-a-dell-d610/ na płycie głównej (obok portu pcmcia) musisz mieć taki układ jak w tym del d610 z linku powyżej, zewrzyj 2 piny i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...