Sajper Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Mam kartę graficzną Nvidia GeForse2 400mx 64 i niechce mi chodzić po windows XP. A mam najnowsze detonatory 29.42 pod XP ale po zainstalowaniu w menedżerze urządzeń pisze coś takiego "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)" Pod windowsem ME chodzi bez problemu...Czy wiecie jak odpalić tą kartę pod XP???? PLEASE HELP! POZDRAWIAM!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Po pierwsze : GeForce Jak zainstalowales xp to co ? nie bylo obrazu ? bo ja mam gf2mx400 i chodzi bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Opisz zawartosc swojego kompa to moze cos sie poradzi. Mi pod W XP geforc 2 mx 400 64Mb chodzi b. dobze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 To masz problem, ja mam GF2 MX400 i pod 95/98/me/2000/XP działa super - żadnych problemów. Ale mam teorie bo miałem takie same cuda z sieciówką SMC (czyli firmową) pod 9x/me szła jak burza a pod 2000/XP nawet jej nie wykrywało. Zainstalowałem ją na hama i pobawiłem się biosem z przerwaniami a potem w systemie poprzydzielałem przerwania, pamięci, dma i inne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły - po godzinie experymentów zadziałało 8O . Jednak uważam że tak nie powinno być masz problem z przerwaniami - może masz na jednym pare urządzeń pozmieniaj kary na pci miejscami - może coś da. Ja wierze w cuda - kiedyś pichrzaniły mi coś, więc rozebrałem cały komp popukałem poczysciłem i działa. Tak więc EXPERYENTUJ (jak masz cierpliwość). Narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...