pankrzys Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Znalazlem to na Allegro. Prosta konstrukcja i wyglada dosc solidnie. Potrzebuje jakiegos zabezbieczenia przed przegrzaniem, zupelnie niezaleznego od reszty sprzety i systemu.. oto adres do Aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13163764 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Wygląda całkiem nieźle :P chętnie przejął bym schemat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 co ?? tyla kasy za termometr z czyjnikiem , i switcha 3 pozycyjnego ?? no jeszcze wydrukowany " penel" z podpisami & kawalek plexi za 90 zeta mozna samemu zrobi wiele lepszy panel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 co ?? tyla kasy za termometr z czyjnikiem , i switcha 3 pozycyjnego ?? no jeszcze wydrukowany " penel" z podpisami & kawalek plexi za 90 zeta mozna samemu zrobi wiele lepszy panel zgadzam się z Tobą Snap w 100%. Nie wiem po co to komu ( nie jestem zwolennikeim rheobusów na 10 coolerów, itp) Sam mam jeden regulator na LM317t, pod który mam podłączone 5 wentyli 8O(ok. 0,7 A) . ALe o dziwo ładnie je ciągnie, chociaż czasami słychac skoki obrotów. Zabezpiecznie można przecież zrobić w Biosie. To powinno wystarczyć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...