qasq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zakupiłem słuchawki CAL!, i szukam karty z którą będą one współpracowały. Wybór padł na SB 0410. Czytałem na forum o możliwości modowania karty do wersji Xfi poprzez zastosowanie innego sterownika. Nie wiem natomiast czy ta karta którą kupiłem za 35zł (sb0410) podejdzie pod ten proces, czy lepiej wymienić ją na sb0570, a może to ta sama karta, tylko Creative odgrzewa kotleta, programowo ucina połowe podzespołów i wypuszcza nowy produkt ?! SB0410 : SB0570: Czy ta karta spełni swoje zadanie ? Czy okaże się lepsza od tej zintegrowanej z Asus P5K-SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jedna i druga karta to to samo, identyczne podzespoły itd, różnią się tylko id na podstawie którego są rozpoznawane przez sterowniki. Jedną i drugą można programowo przerobić na X-FI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 ta wyżej ma trochę lepszy dac, bierz która tańsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qasq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy ta karta spełni swoje zadanie ? Czy okaże się lepsza od tej zintegrowanej z Asus P5K-SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...