clooney Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ściąga ktoś muzyczkę za pomocą klienta grup dyskusyjnych GrabIt, bo potrzebuję jakieś fajne serwerki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 kiedys sciagalem ale chyba mi admin cos podblokowal bo qrna nie leci jak niegdys ale korzystalem glownie z news.gazeta.pl i news.atman.pl. Jak mozesz to podaj swoje typy gdzie mozna znalezc jakies polskie nowosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 z gazety nie korzystam, bo nie chce mi się rejestrować z atmana i owszem, całkiem fajnie się ściąga (nie wiesz dlaczego padł alt.pl.muzyka.bin ?) podobno na holenderskich serwerkach można coś znaleźć, ale jakoś nie mogę namierzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 http://mp3.bigg.pl - polecam wszystkim na początek. No i poczytać grupkę alt.pl.mp3 też można :) Tam pojawiają się wszystkie polskie ATTN (czyli co gdzie wpada). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Chcialem juz napisac dokladnie to samo co Lisek :) Clooney - alt.pl.muzyka.bin juz nie ma - teraz sa: alt.binaries.pl.mp3 alt.binaries.pl.mpc alt.binaries.pl.ape Btw polecam news.tpi.pl, szczegolnie jak ktos ma lacze od tepsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Chcialem juz napisac dokladnie to samo co Lisek :) Clooney - alt.pl.muzyka.bin juz nie ma - teraz sa: alt.binaries.pl.mp3 alt.binaries.pl.mpc alt.binaries.pl.ape Btw polecam news.tpi.pl, szczegolnie jak ktos ma lacze od tepsy. z tych grup już zasysam, ale może jakieś inne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...