fast finger Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 W graciarni znalazłem taki sprzet (amator 3 stereo) + głośniki. I teraz mam pytanie, jeden głosnik ma wszystkie "te koła" zepsute, a drugi tylko jedno "koło". Da sie jakos naprawić to? I czy da się te głosniki podlaczyc do kompa? Z tylu tego sprzetu sa takie wejscia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 "Te koła" o których mówisz to pewnie membrany, nie wiesz co to a chcesz się brać za naprawę ? Trzecia fotka to pewnie we/wy dla urządzeń zewnętrznych w postaci DIN-a, można podłączyć odpowiednie adaptery, np DIN-Chinch, fotka nr 4 to wyjście na głośniki L/R. Wymiana membran to nie jest 3 minuty oklejania dziur, stare trzeba dokładnie usunąć i wkleić nowe zastanów się czy podołasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tutaj trzeba wymienic cała górna membrane ( ciekawe jak się czuje dolny resor ) Nie mowie ze nie jest to do zrobienia ale jest to troche dokładna robota .. Pewnie siedza tonslle GDN..XXX Tu znajdziesz czesci do nich : http://www.allegro.pl/66930_czesci_zamienne.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dobra rada - daruj sobie... Sam na 99.99% nie dasz rady, wiedzę na ten temat masz zerową, a kasę którą musiałbyś wydać lepiej przeznacz na kupno tradycyjnych głośników komputerowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Szkoda zachodu z tym antykiem. Lepiej kupić komputerowe 2.0 z 5"-6" wooferem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na pewno nie regeneracja Jak już to wymiana na zamienniki GDN (pare zł na allegro) i jako tako to moze pograc. Na pewno dzieki temu zalapiesz bakcyla;) Ja tez zaczynalem od elizabetki (stara unitra) i starych tonsili ktore zregenerowałem...^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...