borsuk_1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Interesują mnie poszczególne budowy sieci WiFi, tj wyjaśnienie pojęć Routerband, Mikrotik, Nanostation, stacja bazowa i takie tam... Nie mogłem znaleźć nic w googlach interesującego i jednocześnie wyczerpującego, więc za każdą pomoc dziękuję, a myślę, że niejednemu się przyda. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Strona_g%C5%82%C3%B3wna .... i kolejno w wyszukiwarkę wpisywać hasła kluczowe. Nie takie skomplikowane prawda ? Edytowane 5 Stycznia 2010 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Oczywiście, że nie, wiec zobacz czy wikipedia znajduje coś takiego jak 'Nanostation', 'routerband', stacja bazowa określona jest wyłącznie do telefonii GSM. Rozumiem Twoją frustrację, że ludzie nie poszperają w Googlach tylko walą na forum, ale ja nie jestem jednym z nich, a google tak samo nie dały mi zadowalającej mnie odpowiedzi toteż napisałem tu - do ludzi którzy siedzą w IT i na pewno wielu z użytkowników ma do czynienia ze sprzętem sieciowym na co dzień, prowadzą firmy dostarczające etc... Pozdrawiam ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...