Janusz_K Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 "Znalazlem" na allegropare ciekawych aukcji a zwlaszcza te 2 mi sie spodobaly: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13161088 http://allegro.pl/show_item.php?item=13126070 Co o tym sadzicie ?? Sie az tak na tych seriach i tych bajerach nie znam i chcem sie upewnic ze to co pisze to prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Te antki tak sie kreca, na 2600+ to na luzie, a wyzej to juz bardziej zalezy od konkretnej sztuki niz od serii. Jak koles pisze ze sprawdza kazdego ktorego sprzedaje to ok. Sprawdz w komentarzach czy osoby ktore go kupily sa zadowolone. Nie biorac ceny pod uwage to warto :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Jezeli ktos ma mozliwosc kupna procka po przetestowaniu, badz kupienie go, i w razie jakby sie slabo krecil wymiany, to nie warto. Jesli nie masz takiej mozliwosci to warto skorzystac z tej oferty, bo masz pewnosc ze sie bedzie dobrze krecil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl.rowie dorze mozewsz isc do sklepu i znalezc ten 9 tydzien ktory mozesz kupic na aukcji za 300 zeta i bedziesz mial takiego samego proca za 250 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl.rowie dorze mozewsz isc do sklepu i znalezc ten 9 tydzien ktory mozesz kupic na aukcji za 300 zeta i bedziesz mial takiego samego proca za 250 zetaJuz na forum byla o tym mowa, ze 2 procki z tej samej serii nie zawsze sie kreca tak samo, ogromnych roznic nie ma, tylko niewielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl.rowie dorze mozewsz isc do sklepu i znalezc ten 9 tydzien ktory mozesz kupic na aukcji za 300 zeta i bedziesz mial takiego samego proca za 250 zetaJuz na forum byla o tym mowa, ze 2 procki z tej samej serii nie zawsze sie kreca tak samo, ogromnych roznic nie ma, tylko niewielkie Tak to akurat muj przypadek.A co do rużnic to były raczej ogromne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 W moim przypadku też, były malutkie... że At 17+ z awersji Ju***&*& się kręcikl że hej... ale tylko w dół :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl.rowie dorze mozewsz isc do sklepu i znalezc ten 9 tydzien ktory mozesz kupic na aukcji za 300 zeta i bedziesz mial takiego samego proca za 250 zetaJuz na forum byla o tym mowa, ze 2 procki z tej samej serii nie zawsze sie kreca tak samo, ogromnych roznic nie ma, tylko niewielkie Tak to akurat muj przypadek.A co do rużnic to były raczej ogromne :) Ogromne, to znaczy jakie :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...