Skocz do zawartości
Janusz_K

Co sadzicie o tych Athlonach??

Rekomendowane odpowiedzi

"Znalazlem" na allegropare ciekawych aukcji a zwlaszcza te 2 mi sie spodobaly:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13161088

http://allegro.pl/show_item.php?item=13126070

Co o tym sadzicie ?? Sie az tak na tych seriach i tych bajerach nie znam i chcem sie upewnic ze to co pisze to prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te antki tak sie kreca, na 2600+ to na luzie, a wyzej to juz bardziej zalezy od konkretnej sztuki niz od serii. Jak koles pisze ze sprawdza kazdego ktorego sprzedaje to ok. Sprawdz w komentarzach czy osoby ktore go kupily sa zadowolone. Nie biorac ceny pod uwage to warto :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ktos ma mozliwosc kupna procka po przetestowaniu, badz kupienie go, i w razie jakby sie slabo krecil wymiany, to nie warto. Jesli nie masz takiej mozliwosci to warto skorzystac z tej oferty, bo masz pewnosc ze sie bedzie dobrze krecil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl.

rowie dorze mozewsz isc do sklepu i znalezc ten 9 tydzien ktory mozesz kupic na aukcji za 300 zeta i bedziesz mial takiego samego proca za 250 zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A c cena duza ?? Wydawalo mi sie ze jak na takie sprawdzone to niewielka. W cennikach zwykle antki kosztuja okolo 250zl.

rowie dorze mozewsz isc do sklepu i znalezc ten 9 tydzien ktory mozesz kupic na aukcji za 300 zeta i bedziesz mial takiego samego proca za 250 zeta
Juz na forum byla o tym mowa, ze 2 procki z tej samej serii nie zawsze sie kreca tak samo, ogromnych roznic nie ma, tylko niewielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz na forum byla o tym mowa, ze 2 procki z tej samej serii nie zawsze sie kreca tak samo, ogromnych roznic nie ma, tylko niewielkie

Tak to akurat muj przypadek.A co do rużnic to były raczej ogromne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to akurat muj przypadek.A co do rużnic to były raczej ogromne :)

Ogromne, to znaczy jakie :?: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...