Kaeres Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Już kiedyś mówiłem Peltierek 74W i Titan D7TB (czy jakoś tak)Ile kosztuje taki peltier i jak go zasilac najlepiej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Już kiedyś mówiłem Peltierek 74W i Titan D7TB (czy jakoś tak)Ile kosztuje taki peltier i jak go zasilac najlepiej ? taki peltierek kosztuje kolo 50-60zl.. kupisz go w wiekszosci sklepuw z elektronika.. a zasilasz.. z zasilacza w kompie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Już kiedyś mówiłem Peltierek 74W i Titan D7TB (czy jakoś tak)Ile kosztuje taki peltier i jak go zasilac najlepiej ? taki peltierek kosztuje kolo 50-60zl.. kupisz go w wiekszosci sklepuw z elektronika.. a zasilasz.. z zasilacza w kompie.. Mam teraz Volcano 7 i mam temp. w stresie 42-43st C. Ile bede mial (na oko chyba mozna powiedziec) po dolozeniu tego peltrzaka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Już kiedyś mówiłem Peltierek 74W i Titan D7TB (czy jakoś tak)Ile kosztuje taki peltier i jak go zasilac najlepiej ? taki peltierek kosztuje kolo 50-60zl.. kupisz go w wiekszosci sklepuw z elektronika.. a zasilasz.. z zasilacza w kompie.. Mam teraz Volcano 7 i mam temp. w stresie 42-43st C. Ile bede mial (na oko chyba mozna powiedziec) po dolozeniu tego peltrzaka ? duzo wiecej... bo peltiery stosuje sie z woda.. no chyba ze na wiatraku oddasz 100W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 duzo wiecej... bo peltiery stosuje sie z woda.. no chyba ze na wiatraku oddasz 100W To dlaczego Julek ma 30 st C max ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...