ezop Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zastanawiam się nad w/w zasilaczami. Oba można dostać w tej samej cenie, ale wiadomo że zasilacz zasilaczowi nierówny. Moc taka sama, ale jak jest z jakością, praktycznością (które okablowanie jest bardziej praktyczne tak ogólnie) i komfortem pracy (głośnością - bo to jest mój priorytet). Przejrzałem kilka recek i ciężko jest wyciągnąć wnioski laikowi jak ja, który będzie lepszym wyborem Jakoś bardziej przemawia do mnie Antek, a najbardziej 80PLUS®BRONZE. Proszę o jakieś rady A może jakieś inne propozycje w przedziale do 400zł i około 500W. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 miłej lektury be quiet be quiet TPN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna24 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 zdecydowanie TPN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Antec True Pwer 550w polecam jak najbardziej, bardzo cichy!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezop Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 miłej lektury be quiet be quiet TPN Już nadrabiam zaległości i wgłębiam się w lekturę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Też wybierałem między tymi modelami, wziąłem TPN550 i na i5@3.9ghz + kręconym GTX260 w stresie nawet się wiatrak nie rozpędza-błoga cisza, także polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezop Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 No to po kilku godzinach przeglądania stronek z testami i waszych opinii, nie pozostaje mi nic innego jak tylko zamawiać Antka, bo w moim topowerze świerszcze się zalęgły i psychicznie można wysiąść przy tym dźwięku. Dzięki za rady i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...