1pr0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Cześć, mam problem z Asusem K8V VM - płytka nie bootuje. Dokładnie jest tak: na Fortronie 250W tylko ruszy wentylatorami i gaśnie a jak podłącze SS 500W to odpala normalnie ale nie wyświetla obrazu na monitorze - sprawdzałem na 66gt i igp ;/ Reszta zestawu to: Sempron 2800+ 256RAM 6600GT Gigabyte Seasonic 500W (wszystko na bank sprawne - sprawdzałem na innej płycie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Przy sprawdzaniu na IGP odłączyłeś 66GT? Zacznij od zresetowania ustawień bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pr0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 1.Tak 2.Zresetowałem ;) Podłączyłem speakera - wyjąłem ram i procesor - wyjec nie wydał żadnego dźwięku... czyżby było to oznakom padniętego mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Skoro wszystko podłączasz do innego mobo i tam działa, to wina leży zapewne w płycie. Dodatkowe zasilanie do płyty podłączyłeś? (wtyczka 4pin) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pr0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dodatkowe zasilanie także mam podłączone ;/ Tak się zastanawiam a może to wina pamięci no-name? z czego wiem Asusy często nie lubią się z różnymi kostkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Podłączyłem speakera - wyjąłem ram i procesor - wyjec nie wydał żadnego dźwięku... czyżby było to oznakom padniętego mobo? Wyjmij tylko ram wszystko inne zostaw i jak dalej nie bedzie piskalo to raczej plyta gl kaput. Bez proca czesto jest tak ze mobo nie wydaje zadnego dzwieku (przynajmniej w starszych platformach). Edytowane 5 Stycznia 2010 przez DJH83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...