Czuczu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 486 :?: Zjechałem już 4 wiertła :evil: Nie chce się poddać skur...el :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 wiertlo diamentowe :) zwyklym nie zrobisz... aha i najlepiej wiertarka stolowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 486 :?: Zjechałem już 4 wiertła :evil: Nie chce się poddać skur...el :( moze wiertlo diamentowe pomoze :roll: zdaje sie ze bruce wie cos o wierceniu prockow moze on ci wiecej pomoze :P o widze ze bruce byl szybszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Wiertare stołową mam ale z wiertłem diamentowym może być problem. Ile takie kosztuje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 nie wiem :) najlepiej skocz do jakiegos warsztau, to ci za kilka zlotych wywierca :) nie oplaci ci sie kupowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Fenks :D Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A sproboj tez z widiowym- tansze niz diamentowe, i tez powinno dac rade- jezeli ze szklem i kamieniem sobie radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Jeśli mówimy o breloczku, to ja się poddałem :D Przykleiłem plastikowy uchwyt z kółeczkiem za pomocą kropelki :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 może po prostu daj sobie z tym spokój i go nie męcz :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 ja tam mam piekny wisiorek na szyje ;p warto :) co prawda to duren 700, ale.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jak ktos chce sprzet na QL breloczek to zapraszam TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jak ktos chce sprzet na QL breloczek to zapraszam TUTAJ Oooo, stary, marzyłem, żeby napisać Ci co myślę o tej cenie. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bruce, ja mam Antka 900 przy kluczach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jak ktos chce sprzet na QL breloczek to zapraszam TUTAJ Oooo, stary, marzyłem, żeby napisać Ci co myślę o tej cenie. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bruce, ja mam Antka 900 przy kluczach :D to co powiesz na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13043585 ?? wzorowalem sie na nim. jak sprzedam to dobrze, a jak nie to trudno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jak ktos chce sprzet na QL breloczek to zapraszam TUTAJ Oooo, stary, marzyłem, żeby napisać Ci co myślę o tej cenie. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bruce, ja mam Antka 900 przy kluczach :D to co powiesz na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13043585 ?? jak sprzedam to dobrze, a jak nie to trudno :) Nie no, jasne, że ktoś to kupi. Ale jak dla mnie, trzeba mieć nierówno pod czachą, żeby dać 50zł na spalonego proca. No offence, to nic osobistego :) A kupownie tego po to, żeby wymienić na nowy, mając dojścia w serwisie uważam za wyłudzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 mam towar to go sprzedaje, a towar jest tyle wart ile ludzie sa sklonni za niego dac. nie oceniam moralnosci tego czynu. mnie tez to smieszy, zwlaszcza cenu uszkodzonych p4 i celkow na jadrze p4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 breloczek juz sprzedany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja mam zajebisty breloczek, polecam kazdemu - stara kosc pamieci:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 a ja mam jakis uklad AMD z dysku twardego 5.25 (maxtor 600MB), rdzen ma zalany czyms przezroczystym(fajnie blyszczy w sloncu), i z tego mozna niezly brelok zrobic. P.S Powiedzcie mi co to? Oznaczenia tegoz procka: AM27C512 -200DC 905K3GC (tak rozpisane) wymiary- 15x37x4 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...