nela Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mam głośniki creative 5.1, podczas testu wszystkie działają, a poza nim jedynie dwa przednie? Jeżeli miał ktoś podobny problem i potrafi mi ponoc będe wdzięczna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Może źródło dźwięku jest nagrane w stereo a nie 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Też mam taki problem, odtwarzam MP3 (ba! mam oryginały tych płyt ale nie zawsze chce się zmieniać) na głośnikach 5.1 podczas gdy mam tylko 2.1 Wiem że dźwięk jest stereo ale wiem też że da rade odtworzyć to tak aby grały wszystkie głośniczki, problem w tym że nie wiem jak ;) 7 // Karta intergra Asus P6T6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visage Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Odtwarzacz (np winamp) z pluginem stereo>5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 dzięki! U mnie działa..co prawda nie grają z równą głośnością ale grają i to słychać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...