jacek90210 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gigabyte MA785GT-UD3H czy Asus M4A785TD-M EVO czy AsRock M3A785GXH/128M waszym zdaniem bedzie najlpeszym wyborem pod x4 620 ? ps. która mający wybór tylko z tych waszym zdaniem bedzie najlepszy wyborem (sprzet nie bedzie za szybko zmieniany) z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja bym raczej brał Asrocka lub GA-MA770T-UD3P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek90210 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 a czy orientuje się ktoś jak jakościowo na dzień dzisiejszy stoi Asrock ? Wydaje mi się że kilka lat temu nie był to sprzęt najchętniej wybierany przez klientów... Ma ktoś wiedze w tym zakresie (choćby na podstawie histori "moj kumpel mial i działało tak a nie inaczej..." ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nie wiem jak bylo kiedys ale ja zadnych problemow ze swoim asrock'iem poki co nie mialem (sprzet jak w podpisie), wiec nie sugeruj sie za bardzo opiniami kumpli czy tez innych sasiadow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Teraz ich płyty są dość dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek90210 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 a chipset amd 770 a 785 oprocz tego że ten drugi ma zintegrowane grafy itp roznia sie jakoś ? Gdybym olał sprawe zintegrowanej grafy to na ktorym chipsecie składać ? 770 czy nadal na 785 bo 790 za drogie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 bez większej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 jesli cie nie pili to poczekaj do marca/kwietnia wtedy maja wyjsc juz plyty na zupelnie nowym chipsecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...