radziuxd Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Wiem wiem, to mój kolejny temat :unsure: Czy ten model ASUSa jest konkurencją dla Gigabyte'a? Czytając test ASUSa natknąłem się na ciekawostkę: ...wyróżnia się przede wszystkim solidnym wykonaniem, wydajnym chłodzeniem, niezłymi możliwościami podkręcania, a także poprawnym działaniem funkcji pozwalającej na odblokowanie rdzeni (co, wbrew pozorom, nie jest takie oczywiste w przypadku produktów konkurencji).Przyznam, że jest to coś co mnie interesuje, poza tym ma CrossFire choć drugi slot pracuje jako 4x, lepsze chłodzenie i bardziej intuicyjny BIOS. Za to słyszałem, że GB ma np. problemy z pamięciami 1600MHz, ale z drugiej strony obsługuje Easy Tune. Doradźcie, mam mętlik :P Edytowane 6 Stycznia 2010 przez .RadziU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pisz tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...