chrom100 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak w temacie potrzebuje pomocy w znalezieniu konkretnej instrukcji najlepiej serwisowej do routera Pirelli ADSL DRG A125G, gdyż tą którą o trzymałem jest beznadziejna praktycznie nic w niej nie ma, szukałem już w Gogolach ale nic konkretnego nie znalazłem. Chodzi mi o pomoc w konfiguracji routera od netii Pirelli DRG A125G. Zależało by mi bardzo na dokładnym opisie tego modemu, jakieś obszernej instrukcji, bo to co netia dostarczyła (...). Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 No rzeczywiście na stronce producenta widnieje niewiele link nie ma tam nic obszerniejszego. Patrzyłeś czy na dołączonej CD nie ma jakiegoś manuala? Ale może powiedz w czym problem to jakoś wspólnie znajdziemy rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Najbardziej co jest mi potrzebne to zmiana nazwy użytkownika i hasła w panelu sterowania oraz jak przydzielać adresy IP dla poszczególnych komputerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 sprawdz tutaj sporo manuali do tego modelu: http://pomoc.x.pl/art.php?12,sterowniki+ad...relli.DRG.A125G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jeśli możesz to wrzuć jakieś screeny, gdyż sprzęt Pirelli nie jest aż tak popularny i nie każdy miał z nim do czynienia. Ale podstawowe opcje takie jak zmiana hasła oraz Static DHCP powinno być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zmiane hasla masz w "Zaawansowane" -> "Uzytkownicy" -> klikasz na olowek przy adminie i podajesz nowe haslo. Jesli chodzi o ustawienie statycznego ip dla poszczegolnych komputerow przydzielanych z DHCP to nie udalo mi sie tego znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) Pewnie to jest to ale ma problem z przydzielaniem nie wiem czemu kiedy chciałem połączyć się laptopem przez WIFI nie mógł pobrać adresu pisało że sieć ma ograniczenia jeszcze takie coś znalazłem Edytowane 9 Stycznia 2010 przez chrom100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ostatni screenshot wyglada sensownie, pytanie jak do niego dotarles, mi raz sie udalo, pozniej juz nie moglem tego odnalezc. Przedostatni to kwestia ustawienia przydzielania adresow i zakresu, DHCP jest mile widziane, wiec lepiej go nie wylaczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Do tego ostatniego jest taka droga: Połączenie sieciowe > Właściwości LAN Bridge > Przydział adresów IP > Lista połączeń Czym się różni MTU: Automatyczny od Automatyczny z DHCP?? Edytowane 12 Stycznia 2010 przez chrom100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam Znowu małe pytanko jak ustawić w routerze aby nie chciane strony były blokowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...