Przemek4net Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 szukam jak w temacie urzadzenia (nowe, na fvat) wielof. laserowego - drukowanie - faks - skero + skaner - lan Przeznaczenie: uzywanie dla celow malej dzialalnosci gospodarczej + domowe wydruki Bedzie malo uzywana (moze byc tak ze i przez caly miesiac nie bedzie uzywana). Atramentu nie chce Co polecacie? kryterium cena istotne, nie musi byc sliczna (bedzie stala na poddaszu w graciarni) Musi byc do podlaczenia w sieci ale z tego co wiem to printserver jako osobne urzadzenia czy tez router z usb zalatwia sprawe? Jak wyglada interface wifi? Gdy drukarka stoi nieuzywana np przez 2 tygodnie to zanim ja uzyje musze czekac az ta laskawie nawiaze polaczenie wifi po wlaczeniu z guzika? czy na kablu LAN jest tak jak przy zwyklych drukarkach... spi i dane z kompa budza ja bez specjalnego jej wlaczania? Pzdrawiam, Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...