Neshi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Kupiłem dzisiaj dwie kości ddr po 512 mb są to ddry jedynki. a jak się okazało nie pasują do mojej płyty nie wiem dlaczego. Taką mam płytę a pamięci sprawdzałem everestem DDR SDRAM. Dorzucam zdjęcie z tymi pamięciami. Na dole to te które obecnie mam zamontowane w kompie do góry to te które dzisiaj kupiłem Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Neshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kupiłeś DDR2. PC2 = DDR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 ach... a niby miały być ddr 1... tak to jest jak człowiek się nie zna wcisną wszystko. Jutro Spróbuję je zwrócić. Dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...