2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak bralem R9000Pro to 9100 jescze nie wyszedl :( Celka wzialem chwilowo z zamiarem zakupu p4 troche pozniej... boże ale ty lamus jestesc ; co to wyszukiwark sa tez nie wiesz co nie ? , czy nie umiesz z nich korzystac? Co ty tu P-I-E-R-D-O-L-I-S-Z, bohater? "dbaj o szyk zdania" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 KOLEJNY P.E.D.A.L CO WYDAJE MU SIE ZE PO NAPISANIU 1700+ POSTOW WSZYSTKIE INFORMACJE POSIADL......... Jak juz pisalem: "Najgorzej jest sie poczuc na szczycie schodow..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ludzie... czy tu naprawde jest sie o co kłucić?? :? Zachowujcie sie na poziomie troche :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 hmmm wiesz jestes lama i tyle http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html http://www.tweak.pl/pliki/index.php?podkat...on%2Fwin2000_xp 20sek szukaniem ciezko byloby to nawet nazwac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak bralem R9000Pro to 9100 jescze nie wyszedl :( Celka wzialem chwilowo z zamiarem zakupu p4 troche pozniej... boże ale ty lamus jestesc ; co to wyszukiwark sa tez nie wiesz co nie ? , czy nie umiesz z nich korzystac? Co ty tu P-I-E-R-D-O-L-I-S-Z, bohater? "dbaj o szyk zdania" o boże! nie! zjadłem "i" i mi jakis lamuch powiedzial ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>le :( chlip chlip. KOLEJNY P.E.D.A.L CO WYDAJE MU SIE ZE PO NAPISANIU 1700+ POSTOW WSZYSTKIE INFORMACJE POSIADL......... o tany jeszcze mi uswiadomił ze jestem pedałem ! i w dodatku myślę ze ze posiadłem wszystkie informacje bo mam >1700 postow ! chlip chlip czuje sie zjechany i zmieszany z błotem :( Nie rób tego wiecej , bo juz mam mysli samobójcze! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ludzie... czy tu naprawde jest sie o co kłucić?? :? Zachowujcie sie na poziomie troche :evil: Rzadko się z kimś kłucę , ale Jego osoba strasznie mi na nerwy działa grrr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Vengance zobacz ile 2002JSQ ma postow i wybacz nowemu. Musi sie wyszumiec :P Ty pokaz klase i olej patafiana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Vengance zobacz ile 2002JSQ ma postow i wybacz nowemu. Musi sie wyszumiec :P Ty pokaz klase i olej patafiana :) to że ktos ma malo postów nie oznacza wcale ze musi byc malo doswiadczony i być lamuchem tak samo jak ktos ma dużo nie musi wcale wiedziec za.jebiscie dużo (nei patrzcie na mnie :D) to pasuje raczej do Kareas'a (Joke) :lol: EOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Vengance zobacz ile 2002JSQ ma postow i wybacz nowemu. Musi sie wyszumiec :P Ty pokaz klase i olej patafiana :) to że ktos ma malo postów nie oznacza wcale ze musi byc malo doswiadczony i być lamuchem tak samo jak ktos ma dużo nie musi wcale wiedziec za.jebiscie dużo (nei patrzcie na mnie :D) to pasuje raczej do Kareas'a (Joke) :lol: EOD. Ja nie mowie o wiedzy :P Juz dluzej zyjesz w naszej forumowej spolecznosci i po co dawac sie prowokowac przez nowicjuszy :?: Najwyzej na PW mu pojedz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak bralem R9000Pro to 9100 jescze nie wyszedl :( Celka wzialem chwilowo z zamiarem zakupu p4 troche pozniej... boże ale ty lamus jestesc ; co to wyszukiwark sa tez nie wiesz co nie ? , czy nie umiesz z nich korzystac? i wszystko na ten temat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ludzie troche kultury , niemusicie sie zniżać do poziomu 2002JSQ , mnie też ten koleś bardzo wkurza , dlatego staram sie nie czytać jego postów żeby mu nie nabluzgać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Troszę kultury panowie. Jak nie to posypie/ą się bany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Troszę kultury panowie. Jak nie to posypie/ą się bany.Dobrze gada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 hmmm wiesz jestes lama i tyle http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html http://www.tweak.pl/pliki/index.php?podkat...on%2Fwin2000_xp 20sek szukaniem ciezko byloby to nawet nazwac :evil: Tyyyyyyyy, juz dawno je sciagnalem i o tym zapomnialem. Tak na boku to chcialem bezposredni link, klik i juz sciagam zamiast szukac w wyszukiwarkach. A co do wyszukiwarek driverow na stronach producenta to sie zrazilem po przygodach z Creativem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ODNOSZE OSTATNIO TAKIE WRAZENIE, ZE CHYBA TYLKO JA JESTEM GLUPI A WSZYSCY NA OKOLO NA TYM FORUM TO WYSMIENICI FACHOWCY, KTORZY SA NA TAK WYSOKIM STOPNIU ZAAWANSOWANIA ZE MOGA JUZ WSZYSTKO, TZN NAWIAZUJE DO ZBITEK W STYLU BUHHAAHAHAHAHAHA JAKO ODPOWIEDZI NA PROSTE PYTANIE. ZALOZE SIE ZE KAZDY Z WAS ZADAWAL NIE TYLKO TAKIE ALE I GLUPSZE PYTANIA NA POCZATKU. ALE JAK SIE MA JUZ KILKASET PUNKTOW, TO KTO O TYM PAMIETA?? CO NIE?? A TERAZ PYTANIE DO PANA "Majdan": A KIM TY TUTAJ JESTES I CZYM CIE TAK ZDENERWOWALEM? CO DO POZIOMU TO NAPRAWDE MUSISZ MIEC WYSOKI. TWOJE SLOWA BYLY ZALOSNE. (PO LICZBE POSTOW WIDAC JUZ CHYBA KIM). WRACAJAC DO TEMATU: PROSTE PYTANIE - PROSTA ODPOWIEDZ... WY NAWET TEGO NIE ROZUMIECIE, WIEC O CZYM MY TU MOWIMY. W RAZIE JAKIS WATPLIWOSCI PROSZE NA PRIV... WYTLUMACZE KAZDE MOJE SLOWO WYPISANE W TYM POSCIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 no czlowieku tu juz nie chodzi o wieddze czy też jej brak tylko o odrobine "chcęci i samozaparcia" bo znalesc link do sterownikow naprawde nie jest tak trudno. dos 1min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 no czlowieku tu juz nie chodzi o wieddze czy też jej brak tylko o odrobine "chcęci i samozaparcia" bo znalesc link do sterownikow naprawde nie jest tak trudno. dos 1min. no czlowieku tu juz nie chodzi o wieddze czy też jej brak tylko o odrobine "chcęci i samozaparcia" bo znalesc link do sterownikow naprawde nie jest tak trudno. dos 1min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 no czlowieku tu juz nie chodzi o wieddze czy też jej brak tylko o odrobine "chcęci i samozaparcia" bo znalesc link do sterownikow naprawde nie jest tak trudno. dos 1min. no czlowieku tu juz nie chodzi o wieddze czy też jej brak tylko o odrobine "chcęci i samozaparcia" bo znalesc link do sterownikow naprawde nie jest tak trudno. dos 1min. Sploszylo mnie to, ze niedawno wyszedl Catalyst 3.2 a tu juz mowa o 3.4. Pomyslalem ze moze sa to jakies nieoficjalne, testowe lub cos w tym stylu, szczerze. Gdybym to wiedzial, poszedlbym prosto na atitech. Zreszta, jak pisalem, zrazilem sie do wyszukiwarki sterownikow na Creative, co tez poznalo kilku innych uzytkownikow tego forum. Pozniej zaczely sie obelgi, pyskowki itp. do tej pory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak bralem R9000Pro to 9100 jescze nie wyszedl :( Celka wzialem chwilowo z zamiarem zakupu p4 troche pozniej... Mowimy tu o 9100 a NIE 8500LE!!! O Radeonie 9100!!! Jak bralem swoja karte, Radeona 9100 w ofertach NIE BYLO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 dla mnie MASAKRA zainstalowalem omegi , te nowe na catalystach 3.4 wersje chack (zmienia 9700 na 9800) i wyniki marku 2001 przy aliasingu i aniso skoczy o ok 2000pkt wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie masakra bez anizo nie ma roznicy moze pare pkt ale z...... masakra, w grach tez to widac od razu , buhahahahah teraz mi vice city plynnie biega w 1600x1200 AAx6 Anizox16 buahahah dla mnie to gnoj !!!!! a jak to wyglada :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: , polecam na pewno wszystkim posiadaczom kart 9700 a jak jest przy nizszych modelach to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 (...)A TERAZ PYTANIE DO PANA "Majdan": A KIM TY TUTAJ JESTES I CZYM CIE TAK ZDENERWOWALEM? CO DO POZIOMU TO NAPRAWDE MUSISZ MIEC WYSOKI. TWOJE SLOWA BYLY ZALOSNE. (PO LICZBE POSTOW WIDAC JUZ CHYBA KIM) (...) Czym?Wyzywaniem ludzi od ped.ałów , lamerów itp. , pisanie z CAPS LOCKIEM , zadawaniem durnych pytań , pisaniem głupich postów bez poparcia argumentami .A tutaj przykład: SZCZERZE MOWIAC MAM TAKIE PRZEKONANIE ZE AMD BYL ZAWSZE TANIM CHLAMEM. POCZAWSZY OD K5, K6, K6_2, DURON Jak to polak, brak kasy, to kupuje jakis tan bubel a potem wszystkim wpiera ze ma najlepsze. Dostawalem od znajomego oferty/ulotki chicagowskich salonow komputerowych (dla porownania cen). NA ZADNEJ Z NICH NIE BYLO POZYCJI AMD. Wszedzie P4. Dalo mi to troche do myslenia bo zamiast p4 mialem juz brac aXP. To zdanie mi sie podobalo. Ktos w koncu ladnie powiedzial "Paper Tiger" Ech człowiek który kupuje coś tylko dlatego że sklepy w chicago mają tylko to w ofercie jest dlamnie kretynem!I jeszcze pisać że alternatywa jest tanim chłamem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 (...)A TERAZ PYTANIE DO PANA "Majdan": A KIM TY TUTAJ JESTES I CZYM CIE TAK ZDENERWOWALEM? CO DO POZIOMU TO NAPRAWDE MUSISZ MIEC WYSOKI. TWOJE SLOWA BYLY ZALOSNE. (PO LICZBE POSTOW WIDAC JUZ CHYBA KIM) (...) Czym?Wyzywaniem ludzi od ped.ałów , lamerów itp. , pisanie z CAPS LOCKIEM , zadawaniem durnych pytań , pisaniem głupich postów bez poparcia argumentami .A tutaj przykład: SZCZERZE MOWIAC MAM TAKIE PRZEKONANIE ZE AMD BYL ZAWSZE TANIM CHLAMEM. POCZAWSZY OD K5, K6, K6_2, DURON Jak to polak, brak kasy, to kupuje jakis tan bubel a potem wszystkim wpiera ze ma najlepsze. Dostawalem od znajomego oferty/ulotki chicagowskich salonow komputerowych (dla porownania cen). NA ZADNEJ Z NICH NIE BYLO POZYCJI AMD. Wszedzie P4. Dalo mi to troche do myslenia bo zamiast p4 mialem juz brac aXP. To zdanie mi sie podobalo. Ktos w koncu ladnie powiedzial "Paper Tiger" Ech człowiek który kupuje coś tylko dlatego że sklepy w chicago mają tylko to w ofercie jest dlamnie kretynem!I jeszcze pisać że alternatywa jest tanim chłamem . Majdan zgadzam sie z toba pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Sorry za bezargumentowa wypowiedz, ale 2002JSQ to buc. Wszedzie sie z kims kloci. Czuje ze robi to tylko tak pro forma, zeby sie poklocic. Idz ty z tym twoim Celafonem 1.7 ghz. Przeciez posiadanie takiego procesora swiadczy o totalnej niewiedzy w dziedzinie komputerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 to dlaczego tego nei widza moderatorzy? Jak nie trzeba to <span style="color:red;">[ciach!]</span>la glupoty, a jak trzeba to nic nie robia. Sorry ale to juz nei pierwszy taki osobnik ktorego widze i nic sie z tym nie robi. Za to zawracaja sobie dupe gdzie indziej. Co do catalystow to cieka jestem czy bede miec jakikolwiek wzrost na moim 9000 pro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 tak sobie czytam ten wątek i 2002JSQ zaczynasz się coraz bardziej pogrążać. Odpowiedz może na pytanie: Czym różni się R8500LE od R9100?? Bo ja do tej pory byłem przekonany że tylko nazwą ale widocznie masz jakieś inne informacje na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak bralem R9000Pro to 9100 jescze nie wyszedl :( Celka wzialem chwilowo z zamiarem zakupu p4 troche pozniej... Mowimy tu o 9100 a NIE 8500LE!!! O Radeonie 9100!!! Jak bralem swoja karte, Radeona 9100 w ofertach NIE BYLO!!! kolo, to h u j ze to sie ino nazwa rozni ale cóz masz racje 9100 i 8500le to 2 rozne karty ,,,,, :twisted: i niech ktos mi powie ze ten gosc sie zna a sprzecie (a w szczegolnosci grafach ) atak wogule to lolek z niego do kwadratu(wyczytałem to z jego twarzy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 czytam ten topic i czytam poczatek na temat potem ta klotnia przy koncu pierwszej strony ubawilem sie niezle tak dalej chlopcy ; pppppppppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 omg BIG LOL! Zalosny czlowiek zalosny... i mowie to ja , czlowiek be 1000 postow :/ Ehh stary skad cie tu wzieli , glupoty takiw pierdzielisz ze glowa boli :( Idz se klika poczytaj , moze jakies nowe gierki beda , takie jak quake co sie chodzi i strzela i widac bron , albo inne takie z samochodzikami .... omg... widze windowsa xp tez nie lubisz... to moze zmien pamiec na sdram , tansza , chodzi tak samo... Wez czy ty wszystko robisz na opak? Pewnie do auta wsiadasz od prawej , najpierw sie podcierasz a potem... itd... Tylko wiesz jak bedziesz pakowal panienke to gumke naloz przed.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 omg BIG LOL! Zalosny czlowiek zalosny... i mowie to ja , czlowiek be 1000 postow :/ Ehh stary skad cie tu wzieli , glupoty takiw pierdzielisz ze glowa boli :( Idz se klika poczytaj , moze jakies nowe gierki beda , takie jak quake co sie chodzi i strzela i widac bron , albo inne takie z samochodzikami .... omg... widze windowsa xp tez nie lubisz... to moze zmien pamiec na sdram , tansza , chodzi tak samo... Wez czy ty wszystko robisz na opak? Pewnie do auta wsiadasz od prawej , najpierw sie podcierasz a potem... itd... Tylko wiesz jak bedziesz pakowal panienke to gumke naloz przed.... :D buahahhaha dobre buhahahaha pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...