bender83 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak w temacie. Czy produkowane są i gdzie ew. kupić płytę na np. podstawkę Micro-FCPGA? Wydaje mi się, że kiedyś gdzieś widziałem taką płytę, ale teraz nie mogę jej znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Laptop to nie stacjonarka - tutaj praktycznie każdy model ma inną płytę. Jeśli szukasz płyty głównej do lapa, bo np. wcześniejsza się zepsuła, musi być to egzemplarz przeznaczony dokładnie do tego modelu - więc powinny zgadzać się przynajmniej producent i model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wydaje mi się, że koledze chodziło o desktopowe płyty z możliwością użycia procesorów mobile :) Widziałem takie wynalazki pod Pentium M, oprócz tego chyba cienko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kiedyś można było znaleźć przejściówki - http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...5cbb8d6cbd59487 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...