sw1ssst Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Cześć mam problem. Bawiłem się kompem podkręcałem podczas testowania occt komp się zresetował więc podniosłem napięcie po chwili zauważyłem że eist przestał działać. W biosie jest włączony w windowsie mam ustawione minimalne zarządzanie energią. Płyta msi p35neo3f proc 2140. Nawet na defie eist nie działa. Resetowałem bios dalej to samo. Czy mogło coś się zepsuć w systemie? edit dałem laptop i eist działa. Ale co się stało że nie działa na tamtym ustawieniu? Edytowane 6 Stycznia 2010 przez LMAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Z tego co wiem, to EIST działa jedynie po ustawieniu minimalnego zarządzania energią oraz laptop. A w twoim przypadku może być tak, że kręciłeś sprzęt na minimalnym i w systemie coś się przestawiło. Choć nie wiem jak. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...