Dalton Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Zastanawiałęm sie nad kupnem tej płyty jak w temacie ale czy to napewno sie opłaca ? , podaje link aby sobie obejrzec ją i poczytac co ona ma :) a czego nie ma http://www.abit-usa.com/products/mb/techsp...ories=1&model=4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 też się zastnawiam nad kupnem albo ten abit albo asus P4C800 deluxe ale jak narazie cena ~1200zł jest dla mnie nie do przejścia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 też się zastnawiam nad kupnem albo ten abit albo asus P4C800 deluxe ale jak narazie cena ~1200zł jest dla mnie nie do przejścia :( W jakim sklepie widziałes ją za 1200 podaj link jesli jest :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ja w czerwcu kupuje Abita albo Asusa na Canterwoodzie tylko nie moge się zdecydować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Processor - Supports Intel® Pentium® 4 Socket 478 processors with 800/533MHz FSB only (400MHz FSB not supported) - Supports Intel® Hyper-Threading Technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 też się zastnawiam nad kupnem albo ten abit albo asus P4C800 deluxe ale jak narazie cena ~1200zł jest dla mnie nie do przejścia :( W jakim sklepie widziałes ją za 1200 podaj link jesli jest :) :D ASUS jest w komputroniku za 1234 zł. ABIT'a jeszcze w sprzedaży w Polsce nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 też się zastnawiam nad kupnem albo ten abit albo asus P4C800 deluxe ale jak narazie cena ~1200zł jest dla mnie nie do przejścia :( W jakim sklepie widziałes ją za 1200 podaj link jesli jest :) :D ASUS jest w komputroniku za 1234 zł. ABIT'a jeszcze w sprzedaży w Polsce nie widziałem. Właśnie ja bym już kupował na dniach Abita IC-7 ale nigdzie go nie ma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalandah Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 też się zastnawiam nad kupnem albo ten abit albo asus P4C800 deluxe ale jak narazie cena ~1200zł jest dla mnie nie do przejścia :(W jakim sklepie widziałes ją za 1200 podaj link jesli jest :) :DASUS jest w komputroniku za 1234 zł. ABIT'a jeszcze w sprzedaży w Polsce nie widziałem.Właśnie ja bym już kupował na dniach Abita IC-7 ale nigdzie go nie ma Witam, Płyta IC7-G jest w tej chwili na stanie u naszych dystrybutorów (na przyklad California Computer) - więc proszę dopytać w sklepie w którym się Pan zaopatruje - mogą stamtąd je ściągnąć, wystarczy by złożyli tam zamówienie. Co do cen - właśnie sprawdziłem w Komputroniku - płyta IC7-G kosztuje tam 974 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja w czerwcu kupuje Abita albo Asusa na Canterwoodzie tylko nie moge się zdecydować.:arrow: wlasnie mam w lapach ASUS'a P4C800 Deluxe (i875). bede go testowal i porownywal z ABIT'em IS7 (i865PE). gdy porownanie i recenzja bedzie juz gotowa, dam znac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...