SzczYpior_n1 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) No na Steamie, ale ogólnie mi łatwiej na Allegro kupić, na Steam nawet nie wiem co i jak. Promocje też uwzględniają na Allegro bo z 60 parę zł zeszło na 35zł w przypadku MW2. Także tak lukam niecierpliwie co drugi dzień raz na Steam, raz na Allegro :? Muszę mieć bo chopoki w klanie już prawie wszyscy mają i nie przejdą na DLC póki wszyscy nie będą go mieli a za ciekawie z kasą teraz nie stoje, flaszka drogą nie chodzi ;) Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Mam problem z odpaleniem gierki. Już 3 system (win7 xp, vista) i taki sam problem. Po zainstalowaniu Steam przy probie odpalenia gry pojawia sie komunika WIN_NO_STEAM i koniec. Nie działa SP i MP Inne gry z listy Steam odpalaja bez problemu. O co kaman ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Miał ktoś styczność z niemiecką wersją gry? Chodzi mi o to że w niemieckiej wersji w trybie zombi są cięcia i cenzura. Mamy kumpli w klanie mieszkających w Niemczech, posiadają niemieckie wersje i nie możemy grać razem w zombi, nawet zaproszenia nie dochodzą. Jest jakiś sposób na to? Edytowane 11 Czerwca 2011 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miś19 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam CoD Black OPS i gdy chciałem odpalić na moim kompie bylo gdzieś tak ok. (przy 1 misji) 2 FPS ! Ale znalazłem to : Forum Actionum -> Minimalne wymagania Call of Duty: Black Ops - potwierdzone. Pomyślałem ,że morze trzeba coś usunąć z kompa ; mam takie oto gry wgrane : GTA IV, CoD MW2, Mafia 2 , PES 10, Sniper Ghost Warrior. (To dużo jak na taki komp, no nie ) Pomóżcie mi , co usunąć i czy są jakieś metody żeby ta gra chodziła mi chociaż na 15 FPS . (jak by co to płyta od CoDa mi się porysowałą i nie działa dlatego musze najpierw wiedzieć jak grę przyśpieszyć a potem dopiero kupię grę) Oto mój PC : Intel Pentium 4 3.6 GHz ATI HD 4600 series 512 MB 1 GB RAM 120 GB dysk twardy (wolne ok. 14,3 GB ) Windows XP SP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Ukończyłem grę jakieś 15min temu i wiem, że moja opinia będzie nieco wypaczona, ale panowie... jak można twierdzić, że np. FEAR jest bardziej filmowy ? BO wgniotł mnie w fotel. Dawno żadna gra nie wciągnęła mnie na tyle, żebym przeszedł ją za jednym podejściem. Do tego całkiem niezła fabuła jak na FPSa , świetna oprawa audia/video, dużo fajnych pukawek, zróżnicowane mapy (pod względem wizualnym). I nie, nie przeszkadzała mi masa skryptów na każdym kroku , ani to, że idziemy jak po sznurku, baaaa nawet podobało mi się to, że czasami nie mogłem się ruszyć i mogłem tylko oglądać co się wydarzy. Nie wiem, może to dlatego, że strasznie dawno nie grałem w żadnego FPSa (cod4 chyba jakies 3 lata temu), a co za tym idzie nie miałem okazji pograć w nowe tytuły, ale gra najzwyczajniej w świecie mi się podobała i zostawiła pozytywne wrażenie. Jedyne do czego moge się przyczepić to zakończenie a konkretniej scena gdy masa hamburgerów świętuje zwycięstwo , zamiest tego mogli dać śmierć głównego bohatera i by było cacy ;D up: prowokacja chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...