Skocz do zawartości
ath

Call of Duty: Black Ops (call of duty 7)

Rekomendowane odpowiedzi

No na Steamie, ale ogólnie mi łatwiej na Allegro kupić, na Steam nawet nie wiem co i jak. Promocje też uwzględniają na Allegro bo z 60 parę zł zeszło na 35zł w przypadku MW2. Także tak lukam niecierpliwie co drugi dzień raz na Steam, raz na Allegro :? Muszę mieć bo chopoki w klanie już prawie wszyscy mają i nie przejdą na DLC póki wszyscy nie będą go mieli a za ciekawie z kasą teraz nie stoje, flaszka drogą nie chodzi ;)

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z odpaleniem gierki.

Już 3 system (win7 xp, vista) i taki sam problem.

Po zainstalowaniu Steam przy probie odpalenia gry pojawia sie komunika WIN_NO_STEAM i koniec. Nie działa SP i MP

Inne gry z listy Steam odpalaja bez problemu.

O co kaman ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miał ktoś styczność z niemiecką wersją gry? Chodzi mi o to że w niemieckiej wersji w trybie zombi są cięcia i cenzura. Mamy kumpli w klanie mieszkających w Niemczech, posiadają niemieckie wersje i nie możemy grać razem w zombi, nawet zaproszenia nie dochodzą. Jest jakiś sposób na to?

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam CoD Black OPS i gdy chciałem odpalić na moim kompie bylo gdzieś tak ok. (przy 1 misji) 2 FPS !

Ale znalazłem to : Forum Actionum -> Minimalne wymagania Call of Duty: Black Ops - potwierdzone.

Pomyślałem ,że morze trzeba coś usunąć z kompa ; mam takie oto gry wgrane :

GTA IV, CoD MW2, Mafia 2 , PES 10, Sniper Ghost Warrior.

(To dużo jak na taki komp, no nie ) Pomóżcie mi , co usunąć i czy są jakieś metody żeby ta gra chodziła mi chociaż na 15 FPS .

(jak by co to płyta od CoDa mi się porysowałą i nie działa dlatego musze najpierw wiedzieć jak grę przyśpieszyć a potem dopiero kupię grę)

Oto mój PC :

Intel Pentium 4 3.6 GHz

ATI HD 4600 series 512 MB

1 GB RAM

120 GB dysk twardy (wolne ok. 14,3 GB )

Windows XP SP3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończyłem grę jakieś 15min temu i wiem, że moja opinia będzie nieco wypaczona, ale panowie... jak można twierdzić, że np. FEAR jest bardziej filmowy ? BO wgniotł mnie w fotel. Dawno żadna gra nie wciągnęła mnie na tyle, żebym przeszedł ją za jednym podejściem. Do tego całkiem niezła fabuła jak na FPSa , świetna oprawa audia/video, dużo fajnych pukawek, zróżnicowane mapy (pod względem wizualnym). I nie, nie przeszkadzała mi masa skryptów na każdym kroku , ani to, że idziemy jak po sznurku, baaaa nawet podobało mi się to, że czasami nie mogłem się ruszyć i mogłem tylko oglądać co się wydarzy. Nie wiem, może to dlatego, że strasznie dawno nie grałem w żadnego FPSa (cod4 chyba jakies 3 lata temu), a co za tym idzie nie miałem okazji pograć w nowe tytuły, ale gra najzwyczajniej w świecie mi się podobała i zostawiła pozytywne wrażenie. Jedyne do czego moge się przyczepić to

zakończenie a konkretniej scena gdy masa hamburgerów świętuje zwycięstwo , zamiest tego mogli dać śmierć głównego bohatera i by było cacy ;D

up: prowokacja chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi