Skocz do zawartości
ath

Crysis Wars

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że gra to nie nowość, ale chciałem zapostować w temacie o tym tytule, ale okazało się, że nie ma takiego tematu. :)

Gra w ogóle ktoś w tą multiplayerową wersję crysisa ?

Grę dostajemy w pudełku z crysis warhead, gdyby się ktoś pytał, jak to zdobyć. :)

Osobiście jakiś czas temu spróbowałem i jakoś nie zachwyciłem się, mapki wydały mi się zwyczajnie nudne a sam gameplay jakiś taki nijaki. Pokładałem duże nadzieje z tym tytułem, gdyż silnik ma na prawdę duże możliwości i fajnie by to wyglądało w przełożeniu na multi.

No dobra, ale po co w zasadzie ten temat skoro nic ciekawego o tej grze nie można napisać ?

Otóż przeglądając nominację dla najlepiej zapowiadających się modów na rok 2010 trafiłem na coś o nazwie Casus Belli.

Jest to modyfikacja do w/w gry, która diametralnie zmienia gameplay, stylizując się na grze battlefield.

http://www.frenchtouchstudio.com/index/

Wystarczy przeczytać opis "ficzursów", żeby przekonać jak zacnie zapowiada się ten mod - http://www.moddb.com/mods/casus-belli

W skrócie:

-mod stawia na realizm

-brak futurystycznych broni, nano suitów

-akcja rozgrywa się na terenach Europi jak i Ameryki Północnej

-sceneria map to miasta, duża ilość budynków

-usunięty system regeneracji zdrowia

-usunięte znane exploity i bug

-wiele map przygotowanych pod piechotę i pojazdy: 32 osobowe, 10-16

-6 klas do wyboru

-system punktów prestiżu

Casus Belli Teaser #1 -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

W Wars nie grałem. Grałem tylko w multi do Crysisa. Całkiem przyjemnie się grało jak na sci fi shooter ( zazwyczaj w multi stawian na realizm). Na planszach z helikopterami była niezła zadyma dodatkowo dość fajnie się snajperem grało no i team play był dość ważny. Jedyne co mnie wkurzało to czasem dziwnie zachowująca się fizyka zwłaszcza pojazdów latających.

Tego moda widziałem ale nie chciało mi się zakładać tematu ;) Zapowiada się ładnie ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Wiele modów poległo, ostatnio wyszedł MWLL dość fajnie się gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi