ath Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wiem, że gra to nie nowość, ale chciałem zapostować w temacie o tym tytule, ale okazało się, że nie ma takiego tematu. :) Gra w ogóle ktoś w tą multiplayerową wersję crysisa ? Grę dostajemy w pudełku z crysis warhead, gdyby się ktoś pytał, jak to zdobyć. :) Osobiście jakiś czas temu spróbowałem i jakoś nie zachwyciłem się, mapki wydały mi się zwyczajnie nudne a sam gameplay jakiś taki nijaki. Pokładałem duże nadzieje z tym tytułem, gdyż silnik ma na prawdę duże możliwości i fajnie by to wyglądało w przełożeniu na multi. No dobra, ale po co w zasadzie ten temat skoro nic ciekawego o tej grze nie można napisać ? Otóż przeglądając nominację dla najlepiej zapowiadających się modów na rok 2010 trafiłem na coś o nazwie Casus Belli. Jest to modyfikacja do w/w gry, która diametralnie zmienia gameplay, stylizując się na grze battlefield. http://www.frenchtouchstudio.com/index/ Wystarczy przeczytać opis "ficzursów", żeby przekonać jak zacnie zapowiada się ten mod - http://www.moddb.com/mods/casus-belli W skrócie: -mod stawia na realizm -brak futurystycznych broni, nano suitów -akcja rozgrywa się na terenach Europi jak i Ameryki Północnej -sceneria map to miasta, duża ilość budynków -usunięty system regeneracji zdrowia -usunięte znane exploity i bug -wiele map przygotowanych pod piechotę i pojazdy: 32 osobowe, 10-16 -6 klas do wyboru -system punktów prestiżu Casus Belli Teaser #1 - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 W Wars nie grałem. Grałem tylko w multi do Crysisa. Całkiem przyjemnie się grało jak na sci fi shooter ( zazwyczaj w multi stawian na realizm). Na planszach z helikopterami była niezła zadyma dodatkowo dość fajnie się snajperem grało no i team play był dość ważny. Jedyne co mnie wkurzało to czasem dziwnie zachowująca się fizyka zwłaszcza pojazdów latających. Tego moda widziałem ale nie chciało mi się zakładać tematu ;) Zapowiada się ładnie ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Wiele modów poległo, ostatnio wyszedł MWLL dość fajnie się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dzisiaj kupiłem Warhead'a, na dniach będzie nowy komp, to popykamy. Wiadomo, kiedy ten mod wyjdzie, bo wyglada ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Panowie fajny jest ten Crysis wars ? gra w to jeszcze trochę osób ? bo poszedłbym kupić Edytowane 11 Stycznia 2010 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...