andrew777 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Co by to zmieniło? Napisałby, zaraz by go zaczęli wyzywać od oszustów i tyle z tego by było. Nie odpisze i Wy przestaniecie pisać za jakiś czas, bo to nie będzie miało sensu. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Potem XA znowu komus wysle uwalony sprzet, ten ktos znajdzie ten temat, i znowu - a oszust trzepie kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 A ciekawy jestem w ogóle dlaczego ten cały XA się tu nie wypowie, ani w jednym poście :D hahaha pewnie się wstydzi no no no... widze ze przez pewien czas nie bylo mnie na forum, a XA dalej robi ludzi w ch**a. Ale rozumiem ze ciagle koles nie ma szans na jakiegokolwiek bana na PPC, bo mimo ze coraz wiecej ludzi sie na nim nacieło to, jak to kiedys administracja okreslila, "nie jestesmy sadem kapturowym", i bez wyroku sądu złodzieja z forum nie usuniecie. ostatecznie Devilek dostał tutaj bana (jeśli to o nim mowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Potem XA znowu komus wysle uwalony sprzet, ten ktos znajdzie ten temat, i znowu - a oszust trzepie kaseAle dlaczego oszust? Oczywiście nie staję po jego stronie, nie bronię go, ale skoro napisał, że sprzęt niesprawdzany i nie daje żadnej gwarancji, to o co wam chodzi? ostatecznie Devilek dostał tutaj bana (jeśli to o nim mowa)devilek już dawno jest odbanowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Takze stwierdzilem, ze chodzi o moja osobe, wiec sie wypowiem. Bana dostalem, ale udalo mi sie powrocic do grona uzytkownikow. Nie ma czegos takiego ja kolko wzajemnej adoracji, zasluzysz na bana, to go dostaniesz i nie wazne jak bardzo jestes znany wsrod redakcji, swiatka oc ... Nie mnie tu osadzac, czy powinien dostac bana, czy nie, ale chlopak ( normalny, poznalem go na MOA 2009 ) przesadzil z ta sytuacja @ allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ale dlaczego oszust? Oczywiście nie staję po jego stronie, nie bronię go, ale skoro napisał, że sprzęt niesprawdzany i nie daje żadnej gwarancji, to o co wam chodzi? devilek już dawno jest odbanowany o to że udawał idiotę a dobrze wiedział że sprzęt uwalony, co chyba nie jest zgodne z opisem aukcji prawda, ewidentnie się ukrywał pod innym loginem na allegro, z drugiej strony trzeba być półgłówkiem aby kupować sprzęt na allegro opisany jako niesprawdzony itp. bo wiadomo w 100% że uwalony, generalnie allegro już dawno powinno zakazać wystawiania przedmiotów "niesprawdzonych" w kategorii sprawne, swoja drogą trzeba być potomkiem Ferdka Kiepskiego aby kalać dobre imię i rodowe nazwisko dla kilku złociszy, toż to więcej szacunku dziwka ma dla siebie, jak kraść to miliardy a jak kochać to wiadomo księżniczki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 z drugiej strony trzeba być półgłówkiem aby kupować sprzęt na allegro opisany jako niesprawdzony itp.=o to mi właśnie chodzi, kto normalny kupuje sprzęt oznaczony jako "niesprawdzony" a potem jeszcze ma pretensje? NIKT! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Również mialem okazję go poznać osobiscie, jak i przeprowadzić jedna czy dwie tranzakcje i zawsze wzystko było ok. Powyzsza sytuacja - nie mi to osądzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Jak to mowia, biednego nie stac na tanie rzeczy... Glupota ludzka czasem nie ma umiaru. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez Aurora001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Takze stwierdzilem, ze chodzi o moja osobe, wiec sie wypowiem. Bana dostalem, ale udalo mi sie powrocic do grona uzytkownikow. Nie ma czegos takiego ja kolko wzajemnej adoracji, zasluzysz na bana, to go dostaniesz i nie wazne jak bardzo jestes znany wsrod redakcji, swiatka oc ... Nie mnie tu osadzac, czy powinien dostac bana, czy nie, ale chlopak ( normalny, poznalem go na MOA 2009 ) przesadzil z ta sytuacja @ allegro. z ciekawości to co i komu trzeba zrobić by zostać odbanowanym ? bo zwykły szary kowalski z ulicy to by nie mógł tu zapewne wrócić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ale dlaczego oszust? Moje i lesia doswiadczenia, akurat ja XA poznalem juz kilka miesiecy temu, bylo o tym na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 z ciekawości to co i komu trzeba zrobić by zostać odbanowanym ? bo zwykły szary kowalski z ulicy to by nie mógł tu zapewne wrócićja już kiedyś zarobiłem bana za szerzenie piractwa (niezła zadyma była w związku z doom3 i moimi bezpośrednimi linkami do ftp, nawet po banie miałem zawaloną skrzynkę pocztową z prośbami o linki do iso od różnej maści userów), poczekałem aż sprawa przyschnie, pogadałem z kim trzeba i bez osobistych znajomości czy lizania tyłka, zostałem przywrócony na łono naszego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 ważniejsze są stosunki koleżeńskiePo części może się zgodzę, jednak kto z moderacji/administracji koleguje się z XA ?! Zdaje mi się, że niezbyt dużo osób. Więc takie wywody nie mają żadnego sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Problem XA jest rozpatrywany. Plotki o stosunkach koleżeńskich jednoznacznie dementuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Po części może się zgodzę, jednak kto z moderacji/administracji koleguje się z XA ?! Zdaje mi się, że niezbyt dużo osób. Więc takie wywody nie mają żadnego sensu.Romek mieszka (mieszkał?) w tej samej dzielnicy co XA, raczej go zna, tak twierdził kiedyś XA Edytowane 18 Stycznia 2010 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Pozamiatane. Pan Xtreme Addict nie ma już wstępu na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Proponuje odpuścić knucie kolejnych intryg związanych z tym kto ma plecy u administracji a kto nogi ;) Takie teorie spiskowe są nic nie warte a powodują jedynie niesnaski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Proponuje odpuścić knucie kolejnych intryg związanych z tym kto ma plecy u administracji a kto nogi ;) Takie teorie spiskowe są nic nie warte a powodują jedynie niesnaski. Natomiast taczka browara jak najbardziej przez modelatornię i administrację jest traktowana jako pełnoprawna waluta mająca wielką siłę przekonywania. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 a jaki jest przelicznik procentów z konta na browary? sry za ofa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 5% za dwie taczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 A se zamknę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...