Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam chciałbym sobie wgrać Biosa z poziomu windowsa Bios jest firmy American Megatrends więc ADWAR bios nie zadziała. Bios już sobie pobrałem na komputer tylko nie wiem jakim programem by go można wgrać. Stacji dyskietek nie mam . Płyta główna to Asus A7V880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak już ktoś wspomniał w poprzednim temacie, jeśli w BIOSie nie masz narzędzia AZ flash to wgraj z płyty lub pendrive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 a jak ktoś tego nie ma ani tego;/?? jest jakiś program czy coś tak Jak było WIN FLASH ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 AMIflash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...