mattis Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam Mam pytanie bo mam w domu starego crt'ka i z nim kabel do zasilania do zasilacza w kompie ale ja mam zasilacz bez takiego wejscia i tu moje pytanie: Czy moge taki monitor podlaczyc do kabla zasilajacego z gniazdka czy nie bardzo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Tak, normalny kabel do gniazdka taki sam jak do zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ale nie robi to roznicy czy sie podlaczy do zasilacza czy do gniazdka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kolejny problem. Właczam kompa no i wszystko okej.Z pomaranczowej diody robi sie zielona na monitorze, komputer wydaje to pikniecie ze wszystko gra ale obraz sie nie wyswietla na monitorze w ogole, nic? Co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 źle wpięty lub uszkodzony kabel sygnałowy do monitora, za wysoka rozdzielczość lub częstotliwość odświeżania albo uszkodzenie karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Moze byc rodzielczosc bo tak mi sie na drugim monitorze tak robilo bo standardowo mialem 17 cali a teraz mam jakiegos zloma 15 bo tamten sie spalil ale zmienic w jaki sposob? Przyniesc odpowiedni monitor i zmienic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Podłącz swój monitor (ten nowszy) i zmień rozdzielczość na np. 800x600 (lub 640x480) i później podłącz ten stary CRT. Edytowane 8 Stycznia 2010 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 F8 po biosie i wybierz tryb VGA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...