Skocz do zawartości
save87

Trzaski Podczas Gry Na X-fi Xtremegamer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam od wczoraj problem z moją kartą muzyczną (taką jak w tytule), a mianowicie karta super odtwarza muzyke w połączeniu z Creative Gigaworks Progamer G500 oraz na słuchawkach Sennheiser HD555.

Problem zaczyna się dopiero po wejściu w gre Call of dyty MW. Już w samym menu gry słychać trzaski, wchodze w gre na pusty serwer po oddaniu strzału słysze jeszcze około sekundy może dwóch trzaski, gdy jest cicho nie ma trzasków pojawiają się tylko wtedy gdy robi się głośno.

Przeinstalowywałem juz stery, gre ale nic nie pomaga. Dodam że karta wpiete jest w MoBo Gigabyta MA77OT-UD3P, system to Win7 64-bit.

Wcześniej grałem i było wszystko ok.

Może ktoś spotkał sie z takim problemem i czy może w tym wypadku pomóc reistal systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem reinstal systemu i wszysko było ok do pewnego momentu. Ale po krótkim namyśle doszłem do tego co powoduje ten problem.

Korzystając z programu xFire (wyszukiwarka serwerów, komunikator) gdy zaznaczyłem opcje nagrywanie wsteczne i nagrywaj dźwięk, problem powrócił. Teraz mam ustawione wszystko na domyślnie i problemu nie ma. Jak widać reinstal nie był potrzebny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi