Tomekkkkkkkk Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Na stronce producenta pisze ze sobie K7S5A poradzi z XP 2200+. Może ktoś z was już coś takiego widział, albo składał lub jeszcze lepiej ma? Bo opycham właśnie taką płytke, a gostek chce kupić do tego Antka 2200. Pomóżcie jak wiecie coś na ten temat, bo niechciałbym żęby były jakieś problemy. Z góry dzięki. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 mialem k7s5a i krecilem go do poziomu adxa 2200 wiec nie sadzezeby byly z tym jakiekolwiek klopoty... zreszta z tego co czytalem i z wlasnych doswiadczen wiem ze pojdzie kazdy procek o lile niema standardowego fsb 166 wtedy po prostu nie odpali....(blad w pll, plyta nie bootuje na takim fsb mimo iz dziala na nim dobrze (ale ustawionym w windzie)). tak wiecnie masz sie czego obawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Dzięki bardzo. Skoro tak mówisz to będe spał spokojnie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 mialem k7s5a i krecilem go do poziomu adxa 2200 wiec nie sadzezeby byly z tym jakiekolwiek klopoty... zreszta z tego co czytalem i z wlasnych doswiadczen wiem ze pojdzie kazdy procek o lile niema standardowego fsb 166 wtedy po prostu nie odpali....(blad w pll, plyta nie bootuje na takim fsb mimo iz dziala na nim dobrze (ale ustawionym w windzie)). tak wiecnie masz sie czego obawiac jak wyzej plus najnowszy cheepo bios .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Spoko AthlonXP2200+ powinien spoko pujść ja mam na tej płycie AthlonXP2100+ i śmiga elegancko,możesz spać spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...