Ayua Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Mam taki problem, otóż dodałem klucz i ściągnąłem grę przez Steam, wszedłem i zacząłem robić konto. Wpisałem swój email i w ogóle, ale w miejscu gdy podawałem klucz występował jakiś błąd(zmień region-teraz już wiem). No i ja zamiast go zmienić, nacisnąłem dalej i wpisałem swoje dane. Teraz gdy chcę wejść do gry i klikam załóż nowe konto to pojawiają mi się wszystkie dane tamtego, i mogę nacisnąć tylko "Next" i zmienić parę danych(niestety regionu zmienić nie mogę. Wbić do gry z tamtego konta już nie mogę bo wyskakuje mi błąd również o tym regionie. Jest jakieś rozwiązanie w takiej sytuacji? Jeśli tak to proszę o szczegółowe opisanie. Pozdrawiam. EDIT: Jak chce wbić na konto to pojawia się dokładnie to ; http://img177.imageshack.us/img177/466/dirt2p.jpg A jak napisałem regionu coś już nie mogę zmienić, jeśli robię nowe konto to również nie mogę. Jest jeszcze jakieś wyjście czy gra poszła do piachu? Edytowane 8 Stycznia 2010 przez Ayua Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Temat o grze masz TUTAJ no ale poco, przeciez trzeba nowy temat, prawda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...