Gość Rick Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam. Mam dosc nietypowe pytanie.. Montując mojego Karakorum na płycie głównej p5q Deluxe http://images.bit-tech.net/content_images/...d/overview1.jpg musiałem powyginać skrzydełka pasywnego chłodzenia na płycie głównej i zastanawiam się czy istnieje możliwość dostanie gdziekolwiek owych radiatorów.. Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Widzę ze nikt nie pomoże :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 W sklepie raczej się takich nie dokupi, pozostaje Ci poszukać na allegro ewentualnie na ebay jakiejś padniętej p5q dlx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) skoro powyginales, to nie mozesz nagiac do standardowej pozycji?? Zreszta skoro masz tam Karaka to lekko zgiety pasyw mobo nie powinien wiele stracic na wlasciwosciach oddawania ciepla. a tak btw, zastanawia mnie jak to montowales ze pozaginales... :P Edytowane 9 Stycznia 2010 przez TheNaturaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...