mlody83 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Czy ktos moglby pomoc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Czy ktos moglby pomoc??? Heh - mam taką płytę u siebie Fakt - nie rusza przy takim FSB! ale ... można ją zmodować Podnosisz Vcore i Vdimm, wymieniasz radiator na chipsecie i ... może ruszy ;) powodzenia. Do podkręcania trzeba było wybrać ECS l7s7a2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody83 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 hmmm tylko, ze ja nie wybieralem... dali mi ja gdy k7s5a sie zfajczyl... I problem w tym, ze na k7s5a dzialalo w 166/166 a w nowszej plycie, ktora juz obsluguje takie FSB to nie ruszy... :( Moglbys powiedziec co dokladnie powinienem zrobic? Z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...