Marzenka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) CZEŚĆ!Znalazłam wzmacniacz KENWOOD model ka-1500mkII, cztery oddzielne głośniki 8Ω ITEM:13315, dwa gwizdki tez 8Ω i jeszcze dwa głośniki 6Ω Samsunga 50W. Zastanawiam się, czy można coś z tego zrobić. Mam nadzieję, że ktoś coś mi doradzi. Co musiałabym dokupić albo co z tym zrobić.Niżej podaje link do zdjęć z głośnikami. Proszę o pomoc :) :-P Edytowane 9 Stycznia 2010 przez Marzenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Głośniki sprzedaj i kup kolumny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzenka Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ok, głośniki sprzedam, ale napisz mi jakie mam kupić kolumny:P Doradź coś :rolleyes: Myślałam nad kolumnami estradowymi, ale nie wiem, czy ten wzmacniacz będzie do nich odpowiedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...