serbit Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Otóż trafił do mnie lapek jak wyżej i po kilkudniowych walkach lapek ma nowa płytę 49zl z alledrogo (przyczyna przebita powłoka izolacyjna pod socketem robiąca zwarcie co skutkowało bardzo przedziwnymi objawami, oraz nieudolne próby naprawy poprzedników niestety) na chwile obecna wsadziłem amd Athlona 64 2800 nie mobilnego (czyli z czapką) - pożyczony na testy oryginalnie tam siedział AMD Mobile Athlon 64 3000 (AMA3000BEX5AR) ClawHammer oczywiście socket 754 ale niestety na skutek awarii jest on uszkodzony i zawiesza kompa podczas ładowania systemu dlatego tez waz prosze o pomoc, co za niego mogę wsadzić możne być wersja z czapką aby działał (czapeczkę zdejmę :P) spotkałem się na allegro z dwoma rodzajami jadra NewCastle oraz ClawHammer dlatego was proszę o pomoc gdyż w gubię się troszeczkę w procesorach AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...