drapi131 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Koledzy chciałbym sobie do zdjęć powkładać muzykę i różne efekty a potem nagrać to na płytkę ale zupełnie nie wiem jakiego programu do tego celu użyć proszę o info w tej sprawie!!! :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) chciałbym sobie do zdjęć powkładać muzykę i różne efekty :sad: :sad: :sad: A potem Twoja laska będzie płakać że wygląda grubo bo nawkładałeś jej w zdjęcie jakieś mp3/wma nagrać to na płytkę :sad: :sad: :sad: i co będziesz później z tą płytką robił, powiesisz na lusterku w czinkłeczento ? zupełnie nie wiem jakiego programu do tego celu użyć :sad: :sad: :sad: Jak sprecyzujesz co Ty właściwie chcesz zrobić i w jakim celu to odpowiemy ;) Jeśli chcesz zrobić pokaz slajdów z muzyką w tle to nawet nero sobie z tym poradzi ;) Edytowane 9 Stycznia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapi131 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Typowy odpowiedz forumowicza który tylko o lasce może pomarzyć bo ciągle siedzi na forum i się wymądrza!!! Akurat nie mam laski tylko żonę i dziecko !!! a chciałbym zrobić ładny album zdjęć który bym mógł załączyć na dvd przed rodzinką myślę że napisałem to jasno i wyraźnie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Teraz napisałeś to jasno i wyraźnie ;) może te programy Ci pomogą, google nie boli. http://www.programosy.pl/program,foto2avi.html http://www.programosy.pl/program,photodvd.html OT. Gratuluję rodzinki, też mam żonę i dziecko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapi131 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 O za taką odp dziękuję! :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...