Michal_krakow Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam. Posiadam router ASUS RT-G32 wszystko działało, internet był na komputerze stacjonarnym jak i na laptopie aż tu pewnego dnia zachciało mi się wejsc na stronke z konfiguracja routera http://192.168.1.1/ Wydawało mi się że ktos podpina się pod moja sieć pomimo hasła. Weszłem w zakładke "Administration" i tam pisze "Change system password" to wpisalem haslo i wyskoczyło mi standardowe okienko żądające wpisania loginu i hasła standardowo dla mnie było haslo admin i login admin. Od tego momentu nie moge sie zalogowac na stronce z konfiguracja poniewaz wychodzi okienko z wpisaniem loginu i hasla i wszystki kombinacje sa nie poprawne. nie moge się teraz laptopem podłaczyć pod moja sieć. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hca1c Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zresetuj router i będziesz miał spowrotem standardowe hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zresetować router, skonfigurować od nowa i ZABEZPIECZYĆ. Zmienić standardowy login i hasło admina, ustawić mac filtering i hasło sieciowe składające się z losowych cyfr i liter jak najdłuższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_krakow Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zresetować router, skonfigurować od nowa i ZABEZPIECZYĆ. Zmienić standardowy login i hasło admina, ustawić mac filtering i hasło sieciowe składające się z losowych cyfr i liter jak najdłuższe. Proszę o wytłumaczenie jak się to robi... resotowanie routera? gdzie w panelu na tym screenie co podałem mozna zmienic haslo i login? gdzie sie ustawia mac filtering? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pobierz polskojęzyczną instrukcję obsługi i postępuj zgodnie z nią (przeprowadzając czynności podane przez użytkownika BuMeL). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Przycisk 'reset' z tyłu, a reszta tak jak już powiedziano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_krakow Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Problem rozwiazany natomiast jest inny. Co jakies 10min wychodzi mi z gg na doslownie 2-3sek a czasem na dlużej jak nie zerkne na nie. jest to niemalże niezauważalne ale w czasie rozmowy z kimś rozłącza mnie na pare sekund i waidomości nie dochodza. Macie jakis pomysł na to? niemalże identyczny problem znalazlem tutaj http://forum.pclab.pl/t524810.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_krakow Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 nikt nie pomoże w tej sprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...