stefanito Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 witojcie! hm, chyba jednak jestem lamer :oops: jakoś tak wyszło, że mam winde xp na dyskach c: i e: (nie pytajcie jak...):oops:. ten z e wyrżnąłem doszczętnie, ale pojawia mi się manu startowe w "dosie" który win chcę uruchomić... :oops::oops: zrobiłem "naprawę" tego win na c: i co? no i kupa dalej to samo, notron utilities też nie pomug. nie mam zbyt warunków do całkowitego formatu wszystkich 3 patrycji... wicie morze jek to usunąć??? pzdr :?: :?: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Edytuj boot.ini i wywal tego co nie potrzebujesz a potem skasuj drugą winde z HD. POWINNO zadziałać :) EDIT: Niedoczytałem. :) Widze, ze już drugiego wywaliłeś - to teraz tylko edytuj c:boot.ini ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 thx, spróbuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...