maniocek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Witam. Z góry przepraszam jak wybrałem zły dział,jednak ten wydaje mi się odpowiedni. Od tygodnia lub dwóch męczy mnie problem brak internetu w przeglądarkach,nie ważne czy to FF,IE,Opera,na żadnej nie ma a co najśmieszniejsze GG,Tlen i Utorrent śmigają aż miło... Szukałem na google i tutaj i nic ciekawego nie wyszukałem... Sytuacja ta powtarza się jakieś 2-3 razy na dzień (choć teraz zaobserwowałem że częściej) i pomaga tylko restart rutera,Pentagram Cerberus. Internet mam z tej zasranej Netii,na liniach TP,prędkość to 2mb/s. Proszę o pomoc gdyż jest to bardzo uciążliwe... Edytowane 10 Stycznia 2010 przez maniocek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) kurczę od paru dni mam to samo na tym samym routerze i też w netii,ale u mnie raz na dzień to się zdarza(właśnie przed chwilą się stało) przynajmniej tak zauważyłem,sam nie wiem o co biega,na razie wyłączyłem we właściwościach karty sieciowej IPv6,to jedyne co mi przyszło do głowy bo do niedawna miałem modem i to miałem wyłączone,inna sprawa to taka że w netii teraz mają młyn,coś ta naprawiają czy modernizują bo sąsiad do nich dzwonił gdyż net mu przestał działać(problemy z hasłem i loginem,nadali mu nowe) i że faktury za grudzień jeszcze nie dostał(ja też zresztą nie dostałem) więc albo netia-albo? Edytowane 10 Stycznia 2010 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Ja do tych dziadów za przeproszeniem już 2 dni próbuje się dodzwonić! Już mi bokiem wychodzi ich tak posrana melodyjka na poczekalni... I nic! A z fakturami to też mam chece,w netiaonline.pl pisze że faktura 119,17zł (net+fon) więc klikam pobierz obraz faktury i co? W kwicie do zapłaty 140,20zł xD Mają zokręcone naprawdę tam... Edytowane 10 Stycznia 2010 przez maniocek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Widzę że nie znajdzie się żaden użytkownik chętny do pomocy... A szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 problem z DNS`ami zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 spróbuj wpisac DNS-y na sztywno od netii a jak nie to opendns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furia Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 To dziwne mam podomnie ale od 21 codziennie w vectrze Police 1 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...