Jabar83 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Zainspirowany dyskusją w temacie o X360 postanowiłem założyć ten temat. Które waszym zdaniem urządzonko bardziej się sprawdza jako tzw. centrum multimedialne do odtwarzania wielu formatów audio/video? Interesują mnie głównie opinie posiadaczy ww. urządzeń. Osobiście od dawna nosze się zamiarem stworzenia takiego centrum multimedialnego i podłączenia tego do TV. Jestem ciekaw które urządzenie by najlepiej się sprawdziło. Zamierzam też po kablu podłączyć go do sieci. Także w grę głównie wchodzi właśnie Popcorn Hour i najnowszy WD Live TV HD. Zapraszam do dyskusji. Na zachętę wklejam link do porównania Popcorn Hour ze starszą wersją WD TV HD: http://www.frazpc.pl/artykuly/709/Popcorn/...mow/odtwarzanie EDIT: Nie jestem pewien czy umieściłem temat w dobrym dziale. Także w razie czego proszę o przeniesienie do właściwego. Edytowane 10 Stycznia 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Spędziłem kilka dobrych nocy przeglądając różne fora i serwisy - sytuacja jest na chwilę obecną dość klarowna. Po taniości - Asus O!Play (~350zł). Odtwarza wszystko bez żadnej ścinki, chodzi chyba z 5x szybciej od WD TV HD (miałem - i to '5x' wcale nie jest przesadzone), jest nienaganny stylistycznie i solidny. Aktualizacje FW bardzo częste. Opcja nr 2, czyli "full wypas" - Mede8er MED500X (~630zł). Nie ma co pisać - jest tam wszystko czego można chcieć. No i jeszcze Popcorn A200 i wyższe modele, ale są IMHO za drogie w stosunku do swoich możliwości. A temat raczej do 'Elektroniki'. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Dawno tu nie zaglądłem, bo byłem pewien, że temat przepadł śmiercią naturalną. Dzięki wielkie za radę. Z pewnością zdecyduje się na któryś z tych i raczej to będzie Asus O!Play. Mam tylko wątpliwości co do podłączania dysku zewnętrznego pod USB i zastanawiam się czy lepszym rozwiązaniem tu nie będzie eSATA. Oczywiście zasłużone +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 wiele bawilem sie i myslalem co kupic oto wynik ; Odtwarzacz HD za male pieniadze ;-) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne jest duzo ciszej i duzo wygodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...