Skocz do zawartości
autsajder93

Płyta Do Gier Czy Nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, ciekawi mnie (czysto teoretycznie) czy ta płyta nadaje się do gier (DIRT2, Crysis, GTA 4).

Interesuje mnie to ponieważ ma solidny Chipset, chłodzenie, wsparcie dla AM2+ oraz AM3 (patrzyłem na listę obsługiwanych procków), tanie DDR2, SLI po prostu nic dodać nic ująć ale pisze że ponoć work station na ten sam Chipset jest dostępny w wielu drogich płytach dla graczy więc podsumowując ta płyta to dobra konstrukcja na komputer do gier?

Z góry dzięki?

PS.wiem że może głupie pytanie ale za 1.5 góra 4 miesiące kupuje PC do gier oraz monitor a na razie od wielu lat siedzę na przestarzałym sprzęcie i gram w gry przez co nie bardzo znam się na sprzęcie dla graczy ;).

Płyta to ASUS M3N WS http://asus.com.pl/product.aspx?P_ID=7gfWe...=specifications

Edytowane przez autsajder93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta jest na zwykłym GeForce 8200, jakiego można znaleźć w płytach < 200 zł. Dodali obsługę PCI-X (przez dodatkowym mostek), która zwykłemu użytkownikowi nie jest do niczego potrzebna. Poza tym płyta niczym się nie wyróżnia, no może poza skopanym layoutem :D.

Edytowane przez luk1999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi