autsajder93 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Tak jak w temacie, ciekawi mnie (czysto teoretycznie) czy ta płyta nadaje się do gier (DIRT2, Crysis, GTA 4). Interesuje mnie to ponieważ ma solidny Chipset, chłodzenie, wsparcie dla AM2+ oraz AM3 (patrzyłem na listę obsługiwanych procków), tanie DDR2, SLI po prostu nic dodać nic ująć ale pisze że ponoć work station na ten sam Chipset jest dostępny w wielu drogich płytach dla graczy więc podsumowując ta płyta to dobra konstrukcja na komputer do gier? Z góry dzięki? PS.wiem że może głupie pytanie ale za 1.5 góra 4 miesiące kupuje PC do gier oraz monitor a na razie od wielu lat siedzę na przestarzałym sprzęcie i gram w gry przez co nie bardzo znam się na sprzęcie dla graczy ;). Płyta to ASUS M3N WS http://asus.com.pl/product.aspx?P_ID=7gfWe...=specifications Edytowane 10 Stycznia 2010 przez autsajder93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Płyta jest na zwykłym GeForce 8200, jakiego można znaleźć w płytach < 200 zł. Dodali obsługę PCI-X (przez dodatkowym mostek), która zwykłemu użytkownikowi nie jest do niczego potrzebna. Poza tym płyta niczym się nie wyróżnia, no może poza skopanym layoutem :D. Edytowane 10 Stycznia 2010 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 za 1.5 góra 4 miesiące kupuje PC do gier oraz monitorNapisz jak będziesz kupował, bo teraz to nie ma sensu. Nie warto teraz inwestować w AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...