Skocz do zawartości
MsK

no i zaraz linux bedzie nielegalny:)

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałm o tym na infojamie i od razu wysłałem mojemu admonistratorowi ktory stawia tlko i wyłaczne serwery na linuxie, wogole taki fan chyb atego systemu ;), tę informację na poprawe nastroju :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie calosc jest na tyle absurdalna ze nawet sady w USA nie powinny wpasc na dziwne pomysly. Chociaz i tak cud ze smrod wyszedl dopiero teraz. Ech przynajmniej BSD uregulowalo wszystkie swoje problemy licencyjne juz 10 lat temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec sprawdzaja sie powoli scenariusze niegdys s-f a obecnie po prostu sa!!!!Mam nadzieje ze nie bedzie tak ze z powodu zwiechu win 2045 :P nie bede sie mogl dostac do mieszkania albo do szafy :)) swoja drogo po prostu BIIG ROTFL!!!! aha jakim sposobem BMW dało sie zrobic w konia i zastosowało system dla dzieci. UNIX rulzz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Windows nie jest systemem dla dzieci. Wielu sie wydaje, ze jak poklikaja w domu to juz wszystko o nim wiedza. Gdy nadchodzi czas administracji zlozonym srodowiskiem z klastrami, systemem backupowym, bazami danych i innymi aplikacjami to widac, ze niekoniecznie wystarczy kliknac OK i bedzie dobrze :-) Zajmuje sie pewnym srodowiskiem dzialajacym pod Windows zawartym na kilkunastu komputerach, to dziala miesiacami bez restartu (i naprawde nie proznuje). Dobry sprzet i dobra administracja i wszystko dziala. Osobiscie tez wole unixopodobne rzeczy, ale Windows nie jest az taki wielki badziew. W domu ten system sie inaczej zachowuje niz w profesjonalnym srodowisku, w domu sie go meczy kolejnymi instalacjami, zmianami w rejestrze, przeroznymi manipulacjami. Nawet duze i powazne systemy unixowe nie zawsze znosza takie manipulacje.

Oczywiscie chwala wszystkim tworcom za UNIXa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bigfan moze do konca mnie nie zrozumiales... ja nie twierdze ze poznalem windowsy do konca chociaz przyznam ze wydaje mi sie ze nic juz z rodzin 98 mnie nie zaskoczy :) chociaz przyznam sie ze jest to system tworczy(zawsze znajdzie sie błąd ktorego nie mozna zrozumiec:) win 2000 server i Nt to powazna rodzina osow ale wiadomo oparta na UNIXIE :) wiec o czym my tu mowimy.Powiedziałem dla dzieci powniewaz noz mi sie w kieszeni otwiera kiedy do okienek wychodzi kolejna łata ktora naprawia problem po instalacji poprzedniej łaty... a system kosztuje swoje... wiec oczekuje sie rozwiązan powaznych a tu ... ni w ząb ich nie widac! a win ce to chyba nijak sie ma do nt/2000 ? wiec łatwo go poznac a juz o zepsuciu nie mowie... dziwne ze nie zastosowano w tym BMW jakichs normalnych układow scalonych a os :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi